Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » BEYKENT GRUP İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ

BEYKENT GRUP İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ


Mehterçeşme Mah. 1919 Sk. NO:72 HARAMİDERE ESENYURT İSTANBUL

Telefon1: 212 854 26 13

Telefon2:

Fax: 212 852 33 11

Web: www.beykentyapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2002 yılında inşaat sektöründe faaliyetine başlayan Beykent Yapı Malzemeleri ve Elektrik zaman içerisinde büyümesini aynı hızla devam ettirmekle beraber, inşaat sektörünün güvenilir ve saygın firmalarından biri olarak Esenyurt`un yeniden yapılanması sürecinde üzerine düşen sorumluluğun ciddiyetiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Firmamız 2002 yılında bu yana Haramidere`de Beykent Yapı Malzemeleri ve Elektrik unvanıyla inşaat sektöründe faliyet sürdüren firmamız, kurulduğu günden bugüne kadar yeni hedefler belirlemiş , yeni projeler geliştirmiştir. 2005 yılında da yapı ve inşaat malzemelerinin satışıyla esenyurt halkına hizmet etmeye devam etmektedir. Gelişimin getirdiği sorumlulukları başarıyla yerine getiren Beykent Yapı Malzemeleri ve Elektrik, Esenyurt`tun çeşitli semtlerinde deprem yönetmeliğine uygun olarak yaptığı konutlarla faaliyetlerine devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Beykent Yapı Malzemeleri ve Elektrik, Beykent İnşaat, , İnşaat, Nalbur, Satılık Daire, Sıfır Daire, Esenyurt , Haramidere, Haramidere İnşaat, Esenyurt İnşaat, Beylikdüzü İnşaat, Satılık İnşaat, Sahibinden Daire, Nalbur Malzemeleri, Kum, Çimneto, Tuğla, Beykent Yapı İnşaat, Esenyurt Beykent, Esenyurt Beykent İnşaat, Esenyurt Beykent Yapı, Banyo Dolabı, Duşakabin, Seramik Çeşitleri, Elektrik, Elektrik Malzemeleri, İzolasyon

#Beykent Yapı Malzemeleri #İnşaat, Nalbur #Nalbur Malzemeleri, #Haramidere Esenyurt #Beykent İnşaat


Benzer Firmalar