Anasayfa » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » Drhealthy Sağlıklı Yaşam

Drhealthy Sağlıklı Yaşam


Capitol Alışveriş Merkezi No:21 Kat:-2 (2. Otopark Katı) Altunizade/ÜSKÜDAR İSTANBUL-TÜRKİYE

Telefon1: 0216 6517235-36-37

Telefon2:

Fax: 0216 6517235-36-38

Web: www.drhealthy.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dr.Healthy Sağlık ve Bakım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Dr.Healthy -Healthy Life Style Mağazalar Zincirinin ilkini 2008 Yılında Capitol Alışveriş Merkezinde Açmıştır. Sağlıklı Yaşam kavramını bireyin günlük yaşamında kullandığı, yediği, içtiği, giydiği her çeşit ürünün en doğru, en kaliteli ve ama fiyat bakımından en rekabetçi olanlarını seçerek mağazalarında sunarak gündeme getirmiştir. Ürünlerimiz genel anlamda Sağlıklı, Natürel, Organik, rahat, kullanışlı, lezzetli, takviye edici, ortopedik, estetik ve ergonomik olarak değerlendirilmektedir. Mağazamızdaki Danışmanlarımızda özel çözümler önerebilmektedir.Amaç hayatımızı kolaylaştırmak ama vücudumuzu tembelleştirmeden aktif yaşamda diri tutmak ve dinç bir görünüm sağlamaktır. Sağlığımızın değeri kaybedilmeden anlaşılmaz.Sağlımızın değerini önceden anlayabilmemiz için çağrımız Dr.Healthy -Healthy Life Style-Sağlıklı Yaşam Biçimi.
Şirketimiz 2010 Yılında Zincir Mağazalarımıza destek amacı ile Dr.Healthy - Healthy Life Shopping -Sağlıklı Yaşam Alış Verişi Kavramı ile ayni temel prensipleri koruyarak www.drhealthy.com.tr e-ticaret sitesini hizmetleri içerisine eklemiştir. E-Ticaret sitemizden detayları verilen ürünleri güvenerek alabilirsiniz.İsterseniz Mağazalarımızda ürünlerimizi görebilir eve teslimini isteyebilirsiniz. Size Sağlıklı Yaşam, huzur ve güven dolu bir ömür diliyoruz. Sağlıklı Yaşam Alışverişine hoş geldiniz.


Ürün ve Hizmetler

Organik ürünler, doğal ürünler, saç bakım ürünleri, cilt bakım ürünleri, sırt destek ürünleri, ayak sağlığı ürünleri, ortopedik ürünler, anatomik ürünler

#organik ürünler #ortopedik ürünler #doğal ürünler #organik gıdalar #ayak sağlığı


Benzer Firmalar