bg atelye art&photography


Kıbrıs Şehitleri Cad.47-1 Alsancak

Telefon1: 05066153656

Telefon2:

Fax: 02322858700

Web: www.bgatelye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılından beri Ege Bölgesinde birçok sektöre reklam ve tanıtım alanlarında hizmet veren bg a’telye nin , 2008 yılında alışıla gelmiş çekimlerin yanı sıra imkansız havadan fotoğraflar çekmek için uçan fotoğraf makinesi yapma kararı alan fotoğrafçılarla tanışması, Havadan fotoğraflama hikayesini başlatmıştır. İki yıllık ar-ge sonucu (ki farklı hava araçlarını da bünyesine katmak için devam etmekte) yerden kumandalı (insansız, bilgisayar kontrollü) yarı ve tam profesyonel helikopterler ile farklı mekan ve irtifalarda profesyonel video ve fotoğraf çözümleri üretmeye ve bu sistemi Ege bölgesinde bir ilk olarak müşterilerine sunmaya başlamıştır.

Helikopterlerinin yüksek manevra kabiliyeti sayesinde çekilecek sahneye 1 metre irtifa ve 1 metre mesafe kadar yaklaşmakta ve profesyonel görüntüleme ekipmanları ve başarılı fotoğrafçıları ile hayalleri zorlayan havadan fotoğraf kareleri almaktalar. Amaç alışık olmadığımız açılardan görüntü almak değil aslında, reklam ve tanıtımlarda işlevsel, sanatsal ve kaliteli görüntü almaktır. Bu amaçla çekimlerde profesyonel ekip ve ekipmanlarla çalışmayı hedeflemişler. Oldukça pahalı bir hobi olan bu işi düşmeden ve kırmadan öğrenmenin başka bir yolu olmadığını söylüyorlar.

İleri teknoloji sayesinde sistem iki kumanda ile yönetiliyor. Biri helikopterin istenilen irtifa ve açıya yönlenmesi sağlanıyor, diğeri ise helikopterden bağımsız kamera modülüne hareket veriyor. Bu kamera 360 derece sınırsız dönüyor, 120 derece yukarı-aşağı hareket edebiliyor. Modül operatörü bu işlemlerin gerçekleşmesini sağlıyor. Kablosuz bağlantı sayesinde canlı yayınlara havadan görüntü verilebiliyor, fotoğraf makinesinden görüntü aktarabiliyor. Havadaki görüntüyü eş zamanlı olarak aşağıdan canlı gören ekip çekecekleri açıyı yerden belirliyor ve deklanşöre yerden basıyor.Bu sayede havadan fotoğraf çekimi tamamlanıyor.Firma Havadan fotoğraf çekiminin yanısıra havadan video görüntüleri de sağlıyor.


Ürün ve Hizmetler


havadan fotoğraf,havadan çekim,havadan fotoğraf çekimi
insansız yerden kumandalı model helikopterler ile havadan fotoğraf ve video çekimi.
havadan çekim, havadan görüntüleme, havadan fotoğraf ve video çekimi, reklam tanıtım fotoğrafçılığı, studyo çekimleri, ürün çekimleri, tanıtım filmi, havadan çekim, havadan fotoğraf, havadan video, profesyonel hava fotoğrafçılığı, havadan görüntüleme, havadan panorama, sanal tur

#havadan fotoğraf #havadan video #havadan fotoğraf çekimi #hava foto #hava çekimi


Benzer Firmalar