Anasayfa » Okullar » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Okullar » Okul Marketim Eğitim Ürün ve Hizmetleri

Okul Marketim Eğitim Ürün ve Hizmetleri


Üsküdar Cd. Ufuk Apt.92/3 Kartal

Telefon1: 216 6521868

Telefon2:

Fax: 2163741661

Web: www.okulmarketim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Var

HAKKIMIZDA
Okul Marketim olarak varoluş sebebimiz sunacağımız tüm hizmetleri okullarımıza yüksek memnuniyet ilkesiyle sunmaktır. Kaliteyi ve sürekli müşteri memnuniyetini benimseyen firmamız, kurumsal kimliği, profesyonel personelleri, üstün hizmet anlayışı ve sürekli aktif olan AR-GE`siyle, hizmetlerimizden faydalanan tüm eğitimci ve öğrencileri mutlu kılmayı amaçlamaktadır.

MİSYONUMUZ ( Var Olma Nedenimiz)
Tüm hayal gücü ve enerjimizi kullanarak sunacağımız hizmetlerle, öğrencileri sanatsal , kültürel araç ve materyallerle sosyal yönden geliştirmek ve de hizmetlerimizden faydalanan her çocuğu gülümsetmek.

VİZYONUMUZ (Gelecek Hayalimiz)
Türk Milli Eğitimi´nin genel amaçları doğrultusunda sunacağımız eğitimsel çalışmaları, evrensel bilgi ve teknolojilerle sürekli destekleyerek, eğitim sektöründe akla ilk gelen tedarikçi şirket olmak.


Ürün ve Hizmetler

OKUL MARKETİM Eğitim Ürün ve Hizmetleri Adıyla faaliyet gösteren firmamız. Okul Öncesi ve İlköğretim Okullarına Kum Boyama ve Görsel Sanatlar Materyalleri, 3 Boyutlu Sinema Gösterimleri, Planetaryum Uzay Çadırları Kurulumu, Planetaryum Çadır Satışı ve Okul Donanımları Tedarik Hizmetleri olmak üzere 4 ana kolda hizmet vermektedir. Sürekli Aktif olan Ar-Ge`miz sayesinde kısa süre içerisinde Son Yılların En iyi Projesiyle Sektörel bazda lider olarak, seçkin girişimcileri seçkin bayilerimiz arasına katmayı planlamaktayız.

#Planetaryum #3D Sinema #Kum Boyama #Planetaryum Satışı #Bayilik


Benzer Firmalar