Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » C& A TURİZM SEYAHAT ACENTA VE YOLCU TAŞ. TİC. LTD.ŞTİ.

C& A TURİZM SEYAHAT ACENTA VE YOLCU TAŞ. TİC. LTD.ŞTİ.


İÇERENKÖY MAH. MERKEZ CAMİ SOK. No:45/7 ATAŞEHİR-İSTANBUL

Telefon1: 02165776667

Telefon2: 05324236253

Fax: 02165776669

Web: www.caturizm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Deneyimli kadrosuyla 2009 yılı itibariyle çağdaş dinamik ve yenilikçi bir zihniyetle faaliyete geçen C&A TURİZM olarak siz değerli müşterilerimize hak ettiğiniz kaliteli hizmetin konforunu yaşatma ilkesiyle yola çıkmıştır.

Kaliteyi uygun fiyat avantajıyla birlikte sunmaktan yana olan firmamızın fiyat avantajının ötesinde hizmet kalitesinden ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışından dolayı tercih edilmesi bizimde en büyük tercihimiz ve arzumuzdur.

Transfer , Şöförlü Servis, Tam Gün / Yarım Gün Şehir Turları ve Lüks Araç Kiralama Servisi, Otel Rezervasyonları, Özel Şoför hizmetleri, Toplantı ve seminer organizasyonları ile hizmetinizdeyiz.

C&A Turizm ailesi olarak biz sizleri bu konforu yaşamaya davet ediyoruz...


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ:


TRANSFER: C&A Turizm olarak İstanbul Havalimanlarından (Atatürk ve S. Gökçen ’den ) yerli ve yabancı müşterilerinizin, geliş-gidiş transferleriniz, vip personelimiz (rehberler ve şoförlerimiz ) tarafından en iyi şekilde karşılanır.

VIP ARAÇ KİRALAMA: C&A Turizm, şirketinize istenilen süre ve yer için VIP araç tahsisatı yapmaktadır. Özel konuklarınız, organizasyonlarınız, davet ve toplantılarınıza ulaşım için kullanabileceğiniz lüks donanımlı araçlarımızla misafirlerinize veya kendinize unutamayacağınız bir yolculuk yaşatmak istediğiniz takdirde her zaman hizmetinize hazırız. Her müşterimiz birbirinden özel ve önemlidir fakat bunu onlara hissettirmek daha önemlidir. VIP departmanımız bu ayrıcalıklı dünyayı sizlere yaşatmak için 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.

MİNİBÜS KİRALAMA: Kalite ve müşteri memnuniyeti kriteri çerçevesinde sunulan C&A Turizm Şoförlü Minibüs Kiralama Hizmetlerinde, hizmetinize sunduğumuz araçlarımız yüksek kalite standartlarında donatılmış olup ayrıca araçlarımız D2 şehirlerarası yol belgesine sahiptir. Gezi, düğün, cemiyet, piknik gibi her türlü gezilerinizde, günlük, haftalık, aylık olarak şoförlü minibüs kiralama, 17+1 turizm paket Mercedes - Wolswagen araçlarımızda geçireceğiniz yolculukta unutulmayacak zevk ve konforu yaşayacaksınız…

ÖZEL ŞÖFÖR: Yoğun iş temponuz içerisinde misafirlerinizi kendi aracınızla karşılamak ya da park sorunundan yetişme zorluğu çekeceğiniz bir toplantı ve iş görüşmesine giderken günlük özel şoför hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
Akşam eğlenmeye mi gidiyorsunuz? Dönüşünde alkol kontrolü ve ehliyetinizin 6 ay süreyle alıkonulmasını istemiyorsanız bu noktada C&A Turizmin günlük, saatlik özel şoför hizmetinden yararlanabilirsiniz…

ÖZEL TUR VE ORGANİZASYONLAR: C&A Turizm bireysel araç taleplerinizi de düşünerek şehir içi ve şehir dışı tur, özel günler ve her türlü etkinlik toplantı, seminer vb. gibi faaliyetlerde isteğinize uygun aracı en kısa sürede hizmetinize sunarak ülkenin her köşesine ulaşım sağlamaktadır.

KONGRE ULAŞIMI: Uluslar arası düzeyde yapılan kongre, seminer ve toplantılarda üst düzey konukların şehir içi protokol taşımacılığı ve transferleri için profesyonel kadromuz özel tasarlanmış vip araçlarımız ile hizmetinizdeyiz.

TURİZM TAŞIMACILIĞI: Yabancı misafirlerinizin ve müşterilerinizin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri sizleri temsilen sunuyoruz

HAVALİMANI KARŞILAMA HİZMETİ: Havalimanında sizin misafirlerinizi ve müşterilerinizi isim yazılı tabelayla karşılayıp, göndermiş olduğunuz araca kadar eşlik edecek, tarafımızdan temin edilen yabancı dil bilen, karşılama hostesi hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

#turizm, transfer #araç kiralama #minibüs kiralama #günlük tur #turizm taşımacılık


Benzer Firmalar