Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » ÜMİTKÖY DEKORASYON 428 30 48

ÜMİTKÖY DEKORASYON 428 30 48


Dikmen Caddesi Karşıyaka Sok 17/A Çankaya ANKARA

Telefon1: 0312 478 58 03

Telefon2: 0312 428 30 48

Fax:

Web: destinmimarlık.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evinizin dekorasyonundan sıkıldıysanız ve farklı bir yenilik istiyorsanız kendinizi yormadan ve yıpratmadan değişiklikler yapabilirsiniz.
Örneğin işe mutfaktan başlayabilirsiniz. Renklerle yapacağınız değişiklikler mutfağınızı göz alıcı şıklıkta bir tasarım haline getirebilir.
Çok basit bir formülle bunu uygulayabilirsiniz. 60+30+10… Mutfak duvarı en geniş alandır. %60′lık kısım duvar renginde yapacağınız değişikliği sembolize eder. Kapak ve aksesuarlar %30,aksesuarlarda %10′u ifade eder.
Evinizin dekorasyonunu tasarlarken sıradışı bir farklılık yaratarak gösterişli, şık ve kimsede olmayan bir dizayn oluşturmak için evinize metal ışıltısı katın.
Son yıllarda özellikle mutfak eşyalarında beyaz rengin yerini metal tonlar aldı. Hem çok kullanışlı olan bu ürünler hemde görsel bir şıklığıda kullanıldığı yerlere kattı. Artık gümüş ve metal ışıltısı sadece mutfaklarla sınırlı değil.
Dekorasyonda doğallığı yakalamak mobilyada kullandığınız kumaşı düz, sade ve açık tonlarda seçmelisiniz. Düz ve açık tonlardaki kumaşlar kullanıldıkları yerde sade bir hava yaratır. Açık renkle de mekanınızı olduğundan daha aydınlık ve geniş gösterir.
Koltuk döşemelerinde kullanılacak kumaşı seçerken sadece görselliğe önem vermeyin. Kumaşın kullanılacağı yere uygun tonda olmasına yani ışığı az alan yerde koyu değil açık renkler......
Evinizde gözünüze batan, görüntüsüyle sizi rahatsız eden çok sayıda hatalar vardır. Bu hataları tamamen kapatma şansınız yoksa basit bazı ipuçlarıyla bu kusurları kapatabilirsiniz.
Odanızda önü boş olan radyatörlerde rahatsız edici görünüm varsa bunları duvarla bütünleşmesi için parlak satenden duvarınızla aynı renge boyayarak hatalarınızı kamufle edebilirsiniz.
Eğer odanızda birden fazla pencere var ve birbirinden farklı boyutlardaysa bu görüntüyü lehinize .......


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar