Anasayfa » Okullar » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Okullar » DG EĞİTİM Eğitim Araçları

DG EĞİTİM Eğitim Araçları


İhlas Marmara Evleri 2.Kısım c-17 D:4 Kavaklı Beylikdüzü

Telefon1: 2128767527

Telefon2:

Fax: 2128764390

Web: www.dgegitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DG EĞİTİM, eğitim-öğretim alanında hem sıradışı hem de pratik ürünler geliştirmeyi kendisine vizyon edinmiş, Milli Eğitim sistemine doğrudan faydalı katkılar sağlamayı misyon edinmiş bir firmadır.
Özel eğitim kurumlarının ihtiyaç ve vizyonuna uygun çözümler üretme, özel tasarımlar geliştirme, sağlıklı, dürüst, etkin iletişimler kurma anlayışıyla girdiğimiz bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.
Çocuklarımızın hayata hazırlanması ve kişisel gelişimlerinin tamamlanması sürecinde önemli unsurlardan birinin de eğitim araçları olduğu düşüncesiyle, en kaliteli ve işlevsel ürünleri tasarlamaya ve güvenilirliği dünyaca kabul edilmiş firmalardan özenle seçilmiş ürünleri ithal etme çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Her işimiz, bizim için ayrı bir değer ve yeni bir sorumluluktur. Sorumluluklarımızın farkında olarak ve ekip çalışmasından asla vazgeçmeksizin, hizmet verdiğimiz eğitim araçları sektörünün her branşına aynı özeni göstererek, ürünlerimizi ve ürün portföyümüzü geliştirme gayreti içindeyiz.
DG EĞİTİM; Polydron, Clics, Miniland, Learning Resources ve Educational Insights markalarının bayisidir.


Ürün ve Hizmetler

Anasınıfı ve Yuva-Kreş Eğitim Araçları, İlköğretim Eğitim Araçları Matematik ders araçları, ingilizce ders araçları, fen dersi ders araçları, öğretmen araçları, Learning Resources ürünleri, Educational Insights ürünleri, Miniland ürünleri, Ein-o science ürünleri, ders defteri

#anasınıfı #kreş yuva #ilköğretim #ders araçları #eğitici araçlar oyuncak polydron miniland clics


Benzer Firmalar