ARNES HUKUK BÜROSU


Yıldız Posta Cad. Emel Sitesi B.1 Blok No:16 K:4 D:302

Telefon1: 0212 267 48 33

Telefon2:

Fax: 0212 267 48 34

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


AR&NES Hukuk Bürosu, Gayrettepe - İstanbul’da Av. Arzu Sağlamdemir ve Av. Neslihan Yumuşak tarafından kurulmuş olup, teknolojik altyapı, ve bilimsel kaynak donanımlı ofisi ile avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir.
Büromuzda, şirketler hukuku, fikri haklar, rekabet hukuku, sorumluluk hukuku, ticari sözleşmeler başta olmak üzere yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerin gayrimenkul, miras ve aile hukukuna ilişkin sorunlarının yanı sıra bankacılık, ticaret hukuku, icra ve iflas hukuku, sigorta hukuku, idari yargı konularında da danışmanlıktan dava sonuçlanıncaya kadar olan her türlü prosedürde hukuki destek sağlanmaktadır.
Büromuzda, ayrıca, Türk Patent Enstitüsü nezdinde işlem yapma yetkisine sahip olup, yurtiçi yurtdışı marka, patent, endüstriyel tasarım tescili gibi sınai mülkiyet konularında danışmanlık hizmeti verilmektedir. Türk Patent Enstitüsünde, sınai mülkiyetle ilgili alınabilecek tüm belgelerin en yüksek koruma ve yaptırım gücünde olabilmesine dikkat edilmekte ve bundan dolayı, dosya hazırlanması gibi aşamalarda, mümkün olduğunca müşterileriyle birebir görüşmeye gayret edilmektedir. Bu nedenle, müşteriler ileride olası bir ihtilafta işe yaramayacak, hatta kanun önünde kendilerini suçlu duruma düşürebilecek bir belge almamaları konusunda bilgilendirilmektedir. Büromuz aracılığıyla alınan tüm belgelerin Resmi Marka, Patent, Tasarım gibi Bültenlerde takibi yapılmakta ve müşterileri, olası benzer başvurulardan haberdar edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


#Hukuk Bürosu #Danışmanlık #Marka Patent #Tasarım #Dava


Benzer Firmalar