METALMAK SAN.VE TİÇ


İZMİR Asfaltı üzeri Keresteciler sitesi 6029 sok: no:4

Telefon1: 02583711565

Telefon2: 05323947559

Fax: 02583711565

Web: www.metalmak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:suriye

Metal Makina güzel TÜRKİYEMİZİN nadide şehri olan DENİZLİ İlimizde faliyet göstermektedir siz dünyaca ün yapmış degerli müşterilerin tekstil ve tekstil yan sanayi makinaları üretimi yapmaktadır.
ihtiyacınıza cevap verecek size uygun tekstil, sera ve vagon vinç makinalarının tasarımını ve imalatını kaliteli ve ucuz çözümleriyle hassas talaşlı imalat parçaları üretmekte ve bunların montaj veya alt-montajlarını gerçekleştirmektedir.
Üretilen parça ve alt-montajlar kullanıma hazır halde, yani kaplama, boya, ısıl işlem, kaynak gibi müşteri onaylı özel prosesleri tamamlanmış ve standartlara uygun olduğu belgelendirilmiş olarak müşterilere sevk edilmektedir.

Metal Makina üretimi ile müşterilerinin yüksek kalite, zamanında teslim ve uygun fiyat beklentilerini tam olarak karşılamaya büyük önem göstermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Kıriko, vidalı vagon kaldırma kırikosu, döner tip levent sıtok, raf tifi levent sıtok, sıtok, stok, çözğü, halı, halı çözgü makinası, halat açma, tanburolik, kalite konturol makinası, sera iç ekipmanları, sera, kültürel işlem arabası, iplik sarma, sera iplik sarma, sera makinaları, çapa, bağbahce capa. ağaç dibi capalama, makaslı platform, çekiçimuni akülü, akülü çekiçi tıraktör, ürün askı teli, hasat arabası, seraymak, metalmak, metal makine, makine, makina imalat, sera, tekstil, tcdd, denizli, denizli makine, denizli sera, levent birleştirme, çağlık, sera makinaları, istifleme, vagon kaldırma, vagon taşıma, vagon ters cevirme, halat açma, Tanburolik, ilaçlama arabası, , tıraktölü capa, bag bahce capa, dandil saban,

#tekstil,makina, #levent stok,kumaş tutuçu #kumaş konturol makinası #haşıl çözğü akordiyonu,bağ bahce capa makinası #boyane makinaları,tanburolik makinası


Benzer Firmalar