ROTEKNİK SU ARITMA SİSTEMLERİ


50.Yıl Mah 2095 Sk. No:17 SULTANGAZİ/İSTANBUL

Telefon1: 0212 4760579

Telefon2: 0212 4760580

Fax: 02124760580

Web: www.roteknik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

RoTekniK SU ARITMA SİSTEMLERİ bir RO Su Arıtma kuruluşudur.
Yıllardan beri ülke çapında hizmet vermektedir.

«Sağlık için,Sağlıklı Su İçin» sloganıyla yola çıkan firmamız kaliteli ve sağlıklı içme suyu üretimini en ekonomik bir şekilde kendi eviniz veya işyerinizde üretmenizi ve 24 saat temiz ve sağlıklı suyun kullanım rahatlığını yaşayabilmeniz için her geçen gün kendini geliştirmekte, üstün kaliteli ve yeni modelleri sunmaya devam etmektedir.



Reverse Osmosis (Ters Ozmos) günümüzün en gelişmiş su arıtma teknolojisidir.

Ters Ozmos mikron boyutlarında çok küçük delikleri bulunan yarı geçirgen membran filtre kullanılarak doğada sürekli gerçekleşen ozmos olayının tersine çevrilmesidir. Sistemde membran öncesi ön filtrasyon ile suda bulunan partiküller, tortu, kum, çamur, vs. arıtılır. Blok karbon filtre sudaki klor, renk-tat-koku veren eriyik gazlar, artıklar ve organik maddeleri arındırır. Membran filtre iyonlar, metaller, organik maddeler ve pestisitleri; arsenik, kurşun, bakır, baryum, krom, civa, sodyum, kadmiyum, florür, nitrit, n,trat ve selenyum, bakteri ve virüsleri atık bölümünden dışarı atarak %100 güvenli içme suyu verir. Membran filtreden çıkan su, saflığa yakın olup, içim olarak hamdır. Birçoğumuz bu suyun tadını beğenmeyiz. Post karbon filtreden geçen su bu hamlıktan çıkar, içimi hoş bir hale gelir. Bir dağ kaynağından çıkan su gibi bir hale ulaşır.

Sağlıklı ve ekonomik içme suyu üreten ev ve işyeri tipi cihazlarımız, bina girişi arıtma, su yumuşatma sistemlerimiz, yedek filtre, ihtiyaca özel arıtma sistemi filtreleri ve diğer ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi, soru, öneri ve siparişleriniz için lütfen müşteri danışmanımızı arayınız.

0212 4760579-80

info@roteknik.com


Ürün ve Hizmetler


ROTE-2B EV TİPİ TEZGAH ALTI SU ARITMA CİHAZI
1.Beş aşamalı pompasız 2.Günde 300 litre su üretim kapasitesine sahip 3.Tank kapasitesi 12 litre (3,2 Galon) metal depo 4. Çalışma Basıncı 4-7 bar 5.Membran Made in USA 80 Gpd Filmtec Membran 6.Akım kısıtlayıcı flow 300 ml 7.Dört yönlü (şato) valf Quick 8.NSF Onaylı%100 krom uzun Avrupa musluk 9.Sistem bağlantısı için 1/4» hortum 6 metre 4 renk 10.Kolay kurulum kılavuzu garanti kağıdı içerisinde 11.Tamamen montaj edilmiş kuruluma hazır. 12.Renkli koli her şey bir kutu içeri
su arıtma
reverse osmosis
tezgah altı su arıtma cihazı
sebil
arıtmalı sebil
ekonomik su arıtma
endüstriyel su arıtma sistemleri
ters osmos
su arıtma sistemleri
su arıtma cihazları
yedek filtre
su arıtma filtreleri
filtre değişimi
toptan su arıtma
ultraviole
mineral filtre
ph filtresi
işyeri tipi su arıtma cihazları

#su arıtma #reverse osmosis #roteknik #filtre değişimi #arıtma cihazı


Benzer Firmalar