2G Kapı Sistemleri


Yeni Karaman Mah. Mudanya Yolu Sanayi Cad. No:152

Telefon1: 02242401655

Telefon2:

Fax: 02242401655

Web: www.yanginkapisi.tr.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılı başında faaliyetine İstanbul’un Maltepe ilçesinde başlamış ve 2008 yılının ikinci yarısından itibaren Bursa’da devam etmektedir.3 yıllık faaliyet süresi boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını duymaktayız. Kurulduğu günden itibaren çelik kapı,yangın kapısı, iç oda kapıları ve parke konusunda faaliyet gösteren firmamız 2009 yılında marka çalışmalarını başlatmıştır.

Hizmetlerimiz ; çelik kapı,yangın kapısı,ahşap kapı,amerikan panel kapı,pvc kapı,ferforje,laminant parke,lamine parke ve ahşap parke’yi kapsamaktadır.

Küçük ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde önemli projelere imza atmış, kısa sürede kapı ve parke sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite ,hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Faaliyetlerinde ;başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan 2G Kapı ve Parke Sistemleri, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

Saygılarımızla.


Ürün ve Hizmetler

Yangın Kapısı, yangın kapıları, yangın kapısı bursa, yangın kapıları bursa

#yangın kapısı #yangın #kapı #yangın kapıları #yangın kapısı bursa


Benzer Firmalar