Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Metal ve Yan Sanayi » SYSTEMAK MAKİNA TİC. İNŞ. SAN. LTD. ŞTİ.

SYSTEMAK MAKİNA TİC. İNŞ. SAN. LTD. ŞTİ.


ivedik osb. 22. cd. 676 sk. no:26 Yenimahalle

Telefon1: 0312-3944851

Telefon2:

Fax: 0312-3944852

Web: www.systemak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Endüstrinin her sahası için ihtiyaç duyulan ve üretilen her türlü sanayi ürününün belgelendirilmesi test ve kalibrasyonu için gerekli ulusal ve uluslarası standartlarda firmamıza özgün tasarımlarla AR-GE departmanımız ve imalata yönelik deneyimli ve yetkin personelimiz ile sektördeki yenilik ve teknolojiyi kullanarak 2004 yılından beri test ve kalibrasyon cihazları üretiyor problemlerinize çözüm getiriyoruz.Firmamız Uluslararası standartlarda TSE,EN,ISO,IEC,DIN, ASTM,MPR,TCO,ECMA,JEIDA,CSA,UL,OSHA,EPA v.b. kalite kontrol sistemleri, ürün güvenliği test ve kalibrasyon cihazları üretir ve sektöre özel çözümler sunar.


Ürün ve Hizmetler

İhtiyaç duyduğunuz TSE, EN, ISO, IEC, DIN, ASTM, MPR, TCO, ECMA, JEIDA, CSA, UL, OSHA, EPA v.b. standartlarına göre test cihazlarını , üretim ve kalite artırımına yönelik özel makinalarınızı tasarlıyor ve imalatını yapıyoruz.
Ürünlerimiz , müşterilerimizin üretim alanlarına ve standartların isteklerine göre değişkenlik göstermekle birlikte mukavemet , sıcaklık , ömür , performans , yanma , darbe , tip gibi birçok test cihazını kapsamaktadır.
Bazıları şunlar;Kızaran Tel, İğne Alevi, Darbe Çekici, Pompa Performans Testi, Bilya Basınç, Su Sayacı Basınç Test ve kesintili Akış Test Ünitesi, Fırın Kapak açma kapama test cihazı, silah test cihazı gibi....

#Test cihazı #Ar-ge imalat #laboratuvar makinaları #Makina imalat #özel projeler


Benzer Firmalar