Projelektrik


bahçelievler

Telefon1: 0533 541 10 28

Telefon2:

Fax:

Web: www.projelektrik.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Proje destek partneriniz PROJELEKTRIK ile hiçbir işiniz yarım kalmayacak.

ULUSLARARASI STANDARTLARDA CÜZZİ ÜCRETLERLE PROJELENDİRME YAPILIR.

* Elektrik Tesisat Mühendisliği -Uygulama - Proje

Elektrik enerjisinin dağıtım, dönüşıüm, tüketim safhasında elektrik mühendisliği kapsamındaki tüm projelerde şıimdiye kadar yer almışı ve şıimdiden sonrada en etkin biçimde yer almaya devam edeceğiz.

* Dağıtım - Ölçme ve Anahtarlama Tesisleri

Yüksek gerilim, orta gerilim transformatör merkezleri, havai hat ve kablo hatları ve şıebekeleri, şıalt sahaları, ölçü, dağıtım merkezleri, orta gerilim şıalt dolapları, zayıf akım dağıtım, reaktif güç kompanzasyonu, kontrol, ölçme, orta ve yüksek gerilim mcc panelleri.

* Aydınlatma

Endüstriyel, yaşıamsal hacimlerde fonksiyonel iç ve dışı aydınlatma, alışıverişı ve işı merkezleri, fabrikalar, hastaneler, okullar, konutlar, askeri tesisler, otel tatil köyü ve her türden yapı ve yerleşıim merkezleri, belediyeler, yol aydınlatmaları, aydınlatma otomasyonları, acil ve yönlendirme aydınlatma uygulama projeleri.

* Elektrik ıç Tesisat

ŞIebeke, UPS, enerji dağıtımı, priz, makine tesisatları, kablo ve kablo kanalları, busbar tesisleri, döşıemealtı, sıvaaltı, sıvaüstü, parapet sistemler.

* Koruma Tesisatları

Koruma ve işıletme topraklamaları, yıldırımlık tesisleri, aşıırı gerilim, artık akım koruma sistemleri.

* İletişıim Tesisatları

Analog ve digital tip telefon sistemi altyapısı ve kablolama, veri, ses, görüntü iletişıimi LAN/WAN ağ çözümleri , fiber/bakır omurga oluşıumu ve yapısal kablolama, intercom, tv, merkezi saat, çağrı sistemleri, müzik yayın ve anons tesisatı, kablosusz ağ çözümleri.

* Güvenlik Tesisatları

CCTV izleme ve kayıt tesisatları, denetimli geçişı ve erişıim tesisatları, yangın algılama, alarm ve ihbar sistemleri.


* Bina Otomasyonu, Otomasyon Sistemleri

HVAC Isıtma, havalandırma, soğutma, iklimlendirme otomasyon sistemi, aydınlatma, enerji yönetimi, güvenlik tesisatları izleme, yönetme entegrasyonu, SCADA, Telemetri, web server uygulamaları.

* Revizyon ve Danışımanlık Hizmetleri

Yaptığımız projelerde, yenileme,iyileşıtirme çalışımaları, inceleme etüd yapılması, çözüm önerileri ve projeleri oluşıturulması, size özel çözümlerde rehberlik.



Ürün ve Hizmetler



PROJELEKTRIK üstlendiği elektrik projelerinin Alçak Gerilim ve Zayıf Akım Sistemlerinin baştan sona elektrik tesisatı işleri ana faaliyet alanlarındandır.

Yoğun Temponuzda kısıtlı zamanlarda size destek olmak için ihtiyacınız olan her türlü
Elektrik Projeleri en kısa sürede hazırlanıp tarafınıza eksiksiz teslim edilir.

# # # # #


Benzer Firmalar