AYNA KOZMETİK


abdülkadir noyan sok.birlik apt.no:14/1 erenköy/istanbul

Telefon1: 0216 363 29 30

Telefon2: 0216 467 18 60

Fax: 0216 368 77 11

Web: www.aynakozmetik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ayna Güz. Sal. İşl. Ltd. Şti. 1979 senesinde cilt bakımı, kuaför salonu, sauna, vücut bakımı, jimnastik hizmetlerinin verildiği Türkiye`de tam teşekküllü kurulan ilk güzellik salonudur. 28 sene önce hizmet vermeye başlamış olan Ayna Güzellik bugün de yoluna aynı titizlikle devam etmekte ve yenilikleri günü gününe takip etmektedir. Bu sebepledir ki 1988`den itibaren hizmetlerine ithalatı da eklemiştir. 1992 senesinden itibaren de Everlash kirpikleri, Refectocil Marka kaş ve kirpik boyaları, Beautyfiy, kirpik permaları ve c-line cihazları, jet set protez tırnakları ve süsleri, Christian marka pudra kaş boyalarının Türkiye`deki tek yetkili satış temsilcisi olmuştur.
Güzellik alanında yenilikleri Türkiye`ye ilk getiren,ürünlerin kullanımı ile ilgili eğitimi veren güzellik uzmanı Handan Erciyes 33 yıldır sürdürdüğü mesleğini hala büyük bir sevgi ve titizlikle yerine getiriyor. Ayna Güzellik Salonu bünyesindeki profesyonel, eğitim sertifikalarına sahip uzmanlardan oluşan personelinin en kaliteli hizmeti sunabilmeleri için eğitime önem veriyor. Ayna dünyadaki yenilikleri sürekli takip ederek saygın müşterilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. Hizmette ve ürün kalitesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulması her zaman birincil amacımız.
Müşteri siparişlerininin gün içerisindeki teslimatlarının zamanında yapılması önemlidir. Satışlarımız perakende ve toptan yapılmaktadır. Toptan satışlarımız 60 a aşkın bayi ağına gerçekleştirilmektedir. Perakende satışlarımız ise İstanbul içerisinde kendi satış personeli araç filomuz ile kapıdan kapıya servis vermektedir. Bağdat Caddesindeki mağazamızdan da ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Türkiye`nin dörtbir yanına APS ve Kargo ile gönderimlerimiz de mevcutdur


Ürün ve Hizmetler

REFECTOCİL KAŞ KİRPİK BOYALARI, EVERLASH EKLEME KİRPİKLER, İPEK KİRPİK SETLERİ, BEAUTIFY KİRPİK PERMASI, TSUYA TSUYA COLOGEN EL AYAK, GÖZ ALTI VE YÜZ MASKELERİ, ANGEL EYES KİRPİK UZATICI BİTKİ LİFLERİ, KARNAVAL KİRPİKLER, SPLASH MAKYAJ MALZEMELERİ, KALICI MAKYAJ MAKİNA BOYA VE UYUŞTURUCULARI . BUNLAR GİBİ ÇOK ÇEŞİTLİ PROFESYONEL KOZMETİK ÜRÜNLERİMİZ BULUNMAKTADIR.DAHA GENİŞ BİLGİ İÇİN 0216 363 29 30 NUMARALI TELEFONDAN BİZE ULAŞABİLİR YADA WEB SİTEMİZDEN ÜRÜNLERİMİZ İLE İLGİLİ BİLGİ VE UYGULAMA VİDEOLARINI SEYREDEBİLİRSİNİZ.

#kozmetik #güzellik salonları #kuaförler # #


Benzer Firmalar