Anasayfa » Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Basın ve Medya » İSTANBUL Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Efor Grup Promosyon Tanıtım Bilgisayar Elektronik Kuyumculuk San.Tic.Ltd.Şti.

Efor Grup Promosyon Tanıtım Bilgisayar Elektronik Kuyumculuk San.Tic.Ltd.Şti.


Turgut Reis mh.Giyimkent E-1 Blok B119/5-6

Telefon1: 0212 438 05 57

Telefon2:

Fax: 0212 438 25 57

Web: www.eforgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:6 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

15 yıllık satış pazarlama deneyimleriyle Öncelikle sağlık sektöründe faaliyetlerine başlamış

Firmaya gelen talepler doğrultusunda hızlı bir şekilde şirket ürün portföyünü yeni firma ve ürünlerle zenginleştirerek.Projeler üretmeye başlamıtır.

Yaptığı tüm hizmet ve ürün çalışmalarında innovasyon prensip edinmiş ve çalışmalarına farklılıklar oluşturarak müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Öncelikle sağlık sektörüne Eczane E logo projesiyle girmiş ve yine aynı sektöre gelen talebler dorultusunda 2008 yıl içinde performans üstü büyüme göstererek (ELEKTRONİK,BİLGİSAYAR,BEYAZEŞYA,ISITMA SOĞUTMA,SU SEBİL,DİJİTAL BASKI UYGULAMALARI,TANITIM MALZEMELER,ÇANTAİ MALATI) Gibi Alanlarda Hizmet göstermektedir.

Biz MARKANIZA EFOR KATMAYA Devam edeceğiz.

Göstermiş olduğumuz performans sayesinde büyüme ve ürün çeşitliliğinde hiçbir problem yaşamadan ve yaşatmadan çalışıyoruz

Biz işimizi önemsiyoruz

15 yıllık pazarlama satış tecrübesi birikimlerimizi sizin için ve sizinle birlikte çözüm üretiyoruz

Satış Temsilcisi, Bölge yöneticisi, ürün sorumlusu, ticaret müdürü, satış ve pazarlama yönetimleri konusunda tecrübelerimizle hizmet ve kalıcı hizmet ilkeleriyle sizlerle aynı frekanstayız.


Biz sizinle varız ,sizin için varız

Saygılarımızla


Ürün ve Hizmetler

PROMOSYON, TANITIM MALZEMELERİ, SATIŞ ARTTIRICI PROMOSYON ÜRÜNLERİ, ÖZEL PROJE ve KAMPANYALAR, SAMSUNG LCD TV, ARÇELİK ÇAY MAKİNESİ, BEKO SU SEBİLİ, BASKI, SIVAMA, KUPA, POLAR, TEKSTİL, BEYAZ EŞYA, MEDİKAL ÜRÜNLER

#PROMOSYON, TANITIM #KAMPANYALAR,BEYAZ EŞYA #MEDİKAL ÜRÜNLER #BASKI,SIVAMA, #KUPA


Benzer Firmalar