Butik Yapı


Yeni Karaman Mah. Kantar Sokak Asya İş Merkezi No: 4/10 Osmangazi Bursa

Telefon1: 0.224.2432838

Telefon2:

Fax: 0.224.2432898

Web: www.butikyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yapılarınızda kullanacağınız malzemelere karar verirken ,Yapı Malzemeleri sektöründe 20 yıllık tecrübe ve deneyimimizle sizlerin yanınızdayız. Mekanlarınızın arzuladığınız ve hayal ettiğiniz şekilde projelendirmesini yapıp, kaliteli markaları optimum fiyat ve uygun ödeme alternatifleriyle sizlere sunmaktayız.



Ayrıca bünyemizde oluşturduğumuz montaj ekiplerimiz sayesinde işinizin sorunsuz ve kaliteli bir şekilde yapılmasını da sağlamaktayız.



Butik Yapı ….Yapılarınız için estetik ve kaliteli çözümler


Ürün ve Hizmetler

Bursa Mudanya yolu İhsaniye Metro İstasyonu karşısında bulunan mağazamızda seramik, granit ve ithal granit dekorları, seramik ve granitler için yapı kimyasalları , crystal cam mozaikler, seramik sağlık gereçleri (vitrifiyeler), armatürler, banyo aksesuarları ve duş sistemleri, banyo mobilyaları, compact ve jakuzi sistemleri, küvet ve duş tekneleri, kabin sistemleri, gömme rezervuar sistemleri, klima, kombi , panel radyatör, alüminyum radyatör, havlu kurutucu radyatörler ve tesisat malzemeleri, Avrupadan İthal duvar kağıtları, laminant parke modelleri vb. daha birçok çeşit malzemeyi sizlerin beğeninize sunmaktayız.

#seramik vitrifiye #Egeseramik ECA #Serel dekorasyon #tadilat kombi #klima parke


Benzer Firmalar