Bursan Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti.


Organize San. Böl. 50. Yıl Cd. No:4 45030

Telefon1: 0236 233 64 51

Telefon2:

Fax: 0236 233 24 95

Web: www.tedarix.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bursan Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. Nevzat Fikret Koru Holding bünyesinde, 2006 yılı başında satınalma teknolojileri konusunda faaliyet göstermek üzere kurulmuştur.

Holdingin büyük kuruluşlarından olan ve MANİSA ilinde faaliyet gösteren BURSAN A.Ş. firması içerisinde temelleri atılan satınalma teknolojilerini, ayrı bir operasyon olarak yönetmek için BURSAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ şirketi kurulmuştur.

BURSAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ şirketi içerisinde, internet teknolojileri ve e-iş konularında uzman, elektronik satınalma konusunda bilgi birikimine sahip bir ekip oluşturulmuştur. Bu ekip ilk olarak tedarix.com platformunu geliştirerek ülkemizde ki firmaların kullanımına sunmuştur.

Kısaca tedarix.com'u firmaların satınalma işlemlerini daha verimli ve kârlı bir şekilde yürütebilecekleri tarafsız ve bağımsız bir e-satınalma platformu olarak tanımlayabiliriz.

Bugün dünyada küçük işletmelerden büyük holdinglere kadar pek çok kurum Elektronik Satınalma (E-satınalma) teknolojilerini kullanmaktadır. Yapılan bir araştırmaya göre 2007 yılında tüm dünyada E-satınalma kullanımı ortalama %74 oranında olacağını göstermektedir. (2005 verilerine göre bu oran %45’dir.)

Ancak Türkiye’de elektronik satınalma konusunda bu güne kadar ne yazık ki doğru düzgün bir teknoloji geliştirilmemiştir. Bu kısıtlı durum, kurumların elektronik satınalma teknolojisini tanıma, seçme ve dolayısıyla kullanmalarını engellemiştir.

İşte tedarix.com, bu soruna çözüm olacak, sizlere SATINALMA konusunda en son teknolojileri kullanma olanağı sağlayacak yeni bir platformdur. Web üzerinden kullanılan bu satınalma platformu, ihtiyaç duyduğunuz ürün veya hizmetleri en uygun maliyetlerle tedarik etmenizi sağlayacaktır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #