Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » Unomak Makine Konveyör

Unomak Makine Konveyör


Mimar Sinan Mah. Yeni Sanayi Sit. C Blok No:6 (34570) Silivri/İstanbul

Telefon1: 2127361368

Telefon2:

Fax: 2127360310

Web: www.unomak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılında Silivri Yeni Sanayi Sitesi’nde kurulan firmamız, kuruluşundan bu yana gelişime önem veren firmaların makine, konveyör imalat, tasarım ve danışmanlık ihtiyaçlarını karşılamaya, müşteri odaklı toplu çözümler üretmeye yönelik olarak makinecilik sektöründe hizmet vermektedir.

UNOMAK, makine sektöründeki tecrübesiyle üretim gücü ve farklı ihtiyaçlara yanıt verebilen makine tasarımları ile bu sektöre hızlı ve dinamik bir giriş yapmıştır.

Bu kapsamda firmamız, birçok farklı makine üretimine kendi imzasını atarak, sektördeki tecrübesiyle hızlı bir gelişim kaydederek, kaliteli ürün portföyü ile lider firmaları referanslar edinmeyi başarmıştır.

UNOMAK Makine, sektördeki değişimleri sürekli takip eden çağdaş üretim anlayışı içerisinde, pazardaki ihtiyaç duyulan yeni taleplerin farkında olan, firma yönetimiyle yerli ve yabancı piyasalarda Makine ve Konveyör sistemleri sektörünün seçkin markalarından biri haline gelmeyi hedeflemektedir.

Firmamız, uzman teknik kadrosu, modern teknolojik üretim makineleri ve ekipmanları ile sektöründe daima bir adım önde olma vizyonu doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Amacımız; değişen ve gelişen müşteri beklentilerine uygun, yenilikçi, sürekli ve üstün çözümler sunarak müşterilerimize kendi sektörlerinde en iyi kalitede ürün üretmelerine imkan sağlamak, küçük, orta ve büyük ölçekli müşterilerimize yenilikçi, sürekli ve üstün çözümler sunmaktır.

Bu anlayışla üretmiş olduğumuz projeleri değerli müşterilerimizin hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.


UNOMAK Kazançlı İş Gücünüz…


Ürün ve Hizmetler

unomak, makine, makina, konveyör, bant, imalat, tasarım

#unomak, makine #makina, konveyör #imalat, tasarım #bant, torna #


Benzer Firmalar