Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » ESKİŞEHİR Metal ve Yan Sanayi » Akar Makina San. Ltd. Şti

Akar Makina San. Ltd. Şti


Organiza Sanayi Böl. 14. Cd. No:8

Telefon1: 0.222.2361700

Telefon2:

Fax: 0.222.2361702

Web: www.akarmak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 yılında kurulmuş olan Akar Makina, Demir Çelik Endüstrisi ve Lastik Kaplama Sanayisi için makinalar üretmekte ve farklı endüstri kollarına otoklav ve basınçlı ekipman imalatı yapmaktadır.

Akar, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile Demir Çelik Endüstrisi için katma değeri yüksek, proje bazlı yüksek hacimli imalatlar yapılmaktadır. Türkiye ve yurtdışında faaliyet gösteren müşterilerimizin yatırım projelerinde ve genel ekipman tedariğinde aktif bir biçimde yer almaktadır. Müşterilerimiz bilinen yerel ve uluslararası çelik üreticileri ve aynı zamanda anahtar teslim tesis sağlayan şirketler ve mühendislik firmalarıdır.

Akar’ın diğer bir imalat alanı ise Lastik Kaplama Endüstrisi için makina/ekipman imalatlarıdır. Akar, Kamyon ve OTR Lastik Kaplama Tesislerinde kullanılan tüm ekipmanlara sahip bulunmaktadır. Türkiye pazarında sektörde lider konumda bulunmakta ve ürünlerinin önemli bir kısmını da yurtdışına ihrac etmektedir. OTR grubunda, ürün portföyümüz 25’’ ile 63’’ arası lastikleri kapsamaktadır. Otoklavlar ve yüksek performanslı CNC Kontrollü Raspalar ürün portföyümüzde yer almaktadır.

Akar, ayrıca otoklav imalatında da uzun yıllara dayanan tecrübe ve bilgi birikimine de sahip olup; otoklavlar cam laminasyonu, kompozit malzemeler, lastik kaplama /vulkanizasyon, yapı malzemeleri, gıda sektörü ve sterilizasyon alanlarında kullanmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen www.autoclave.com.tr adresini ziyaret ediniz.



Ürün ve Hizmetler

Lastik Kaplama Makinaları, Cam Lamine Otoklavı, Gıda Otoklavı, Sterilizasyon Otoklavı, Lastik kaplama otoklavı, Gaz Beton Otoklavı, Raspa, Kumlama, Tav fırını

#cam otoklavı #gazbeton otoklavı #Lastik otoklavı #Lastik kaplama #raspa


Benzer Firmalar