Güneş Çanta Sanayi


M.Kemal Paşa Bulvarı Nato Caddesi No:45 KAYSERİ

Telefon1: 03522210595

Telefon2:

Fax: 03522316339

Web: www.gunescanta.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güneş Çanta Sanayii, 1970 yılında Mustafa Endürlük tarafından bir şahıs işletmesi olarak kuruldu. Şu anda şirket yönetimi 3. kuşağa devretmiştir. Kaliteyi ve güveni ilke edinen Güneş Çanta, sipariş teslimatlarını zamanında ve kaliteden ödün vermeden bugüne kadar gerçekleştirdi ve ileriki zamanlarda da gerçekleştirmeye devam edecektir.

Güneş Çanta, profesyonel kadrosu ve hızla gelişen teknolojik ekipmanları ile her geçen gün hitap ettiği iş sahalarını genişletmektedir.

Güneş Çanta, imal ettiği modellerin malzemelerini itina ile seçmektedir. İmalatta, işçilik kalitesi esas alınmaktadır. Çalıştığımız firmalara kaliteyi, zamanında sunmak Güneş Çanta`nın öncelikli ilkesidir.

Güneş Çanta, bayilikleri ve ürettiği çantalar ile zengin bir çeşide sahiptir. Okul çantası, seyahat çantası, valiz, sırt çantası, bayan çantası, evrak çantası, portföy, cüzdan, bez çanta, bond çanta, omuz çantası gibi birçok ürünü müşterilerine sunmaktadır.

Ayrıca özel okullar, dershaneler, ilaç firmaları, turizm firmaları, seminerler, konferanslar ve birçok iş sahası için özel çantalar dizayn etmekte ve üretmektedir. Böylece firmalar, hedef kitlelerini hem bir çanta sahibi yaparak sevindirmekte, hem de yıllarca reklamını en etkin şekilde yapabilmektedirler.

Kalite alanındaki faaliyetlerinde bilgi, beceri ve deneyimlerimizle ürünlerini tüketicilere sunan, sürekli gelişme anlayışını benimseyen bütün ilişkilerinde kalite, güven ve dürüstlüğü ilke edinen firmamıza tüm öneri ve eleştirilerinizi bekleriz.


Ürün ve Hizmetler

çanta üretimi ve imalat, çanta satışı, çanta toptan ve perakende satışı, cüzdan, kemer, valiz ve deri ürünleri satışı

#çanta,çantalar #güneş çanta,çantacılar #kayseride çanta,çantacı #cüzdan,kemer #çanta imalat ve satışı


Benzer Firmalar