Tibet Outdoor


Deniz Mah. Konyaaltı Cad. 131.Sok. No:2 07050 Muratpaşa

Telefon1: 0 242 243 85 28

Telefon2:

Fax: 0 242 243 85 72

Web: www.tibetoutdoor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tibet Outdoor

Her türlü hava koşullarında rahatlıkla kullanabileceğiniz giysi, trekking ve dağcılık malzemeleri, ayakkabı, bot, sandalet, terlik, çanta; çadır, uyku tulumu, mat, kamp mutfağı malzemeleri vb. kamp malzemeleri; tırmanış ve arama kurtarma malzeme, ekipman ve aksesuarları ile günlük şehir kullanımında ve doğada rahat, konforlu ve yüksek mühendislik teknolojileriyle üretilmiş yüksek standart ve kalitede ürün arayanların yakından takip ettiği Dünya`ca ünlü markalar ile hizmetinizdeyiz.

Misyonumuz: Doğa sporlarına yönelik her türlü ürünü tüketici memnuniyetini ve faydasını gözeterek kalite/fiyat performansı yüksek olan ürünlerle müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermektir.


Ürün ve Hizmetler

Birçok seçkin marka ile Antalya mağazamızda hizmetinizdeyiz. Satışını yapmakta olduğumuz markalardan bazıları: The North Face, Columbia, Salomon, Jack Wolfskin, Helly Hansen, Lafuma, Millet, Vasque, Ace Camp, Laken, Silva, Wind Extreme, Mountain Crew, Lowe Alpine, Salewa, Asolo, Hannah, Loap, Buff, Boreal, La Sportiva, Scott, Beal, Singing Rock, Camp, Jetboil, Petzl, Edelrid, Primus, Trangia, Msr, Husky, Karrimor, Thermos vb... birçok seçkin marka ile hizmetinizdeyiz.

#antalya outdoor #mağaza shop #ucuz indirim #dağcılık trekking #columbia salomon north face


Benzer Firmalar