ASD GROUP MÜHENDİSLİK


ÇANKAYA CAD NO:17/9 GOP ANKARA

Telefon1: 312-4460708

Telefon2:

Fax: 312-4460737

Web: www.asdgroup.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mühendislik
DanışmanlıkASD GROUP Mühendislik Danışmanlık şirketi, konularında uzman kadrosu ile yenilenebilir enerji, enerji verimliliği, jeoloji jeoteknik hizmetleri ve türbin imalatı konularında faaliyet göstermektedir. 2007 yılında kurulmuş olan ASD GROUP, çağın gereklerini doğru kavramış yönetim yapısı ve akılcı mühendis kadrosu ile işverenlerine doğru ve hızlı çözümler sunar. Teknolojik gelişimleri takip ederek, sürekli bir ilerleyiş içinde bulunan ASD Group, alternatif çözümler üreterek, proje yatırımlarınızın uygulanabilirliği konusunda gerek ekonomik gerekse teknik çalışmalarıyla yol haritanızı çizer.
ASD GROUP, hidroelektrik santral projeleriniz için fizibilite, kesin proje, uygulama projeleri ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Yetkin kadrosu ile Güneş Enerjisi ve Rüzgar Enerjisi konularında da hizmet veren ASD GROUP enerji verimliliği danışmanlık hizmeti sunmaktadır.
Ayrıca, ASD GROUP bünyesinde bulunan JURA Jeoloji Jeoteknik Sondajcılık firması aracılığı ile projelerinizin planlama ve kati proje aşamasındaki jeolojik, jeoteknik, jeotermal ve malzeme etütleri ile ilgili çalışmaları yürütülebilmektedir. JURA Jeoloji Jeoteknik Sondajcılık, jeotermal hizmetleri kapsamında şu işleri yapmaktadır;
•Jeotermal Saha Etüdleri ve Ön Fizibilite Hizmetleri,
•Jeotermal Modelleme ve Rezervuar Parametrelerinin Belirlenmesi,
•Kaynak ve Kuyuların Koruma Alanı Etüdleri ve Kontrollük Hizmetleri.
•Jeotermal Arama Geliştirme ve İşletme Proje Hizmetleri,



Ürün ve Hizmetler

fizibilite, kati, uygulama projeleri ve yatırım, banka raporlar...HES, RES, GES

#hes ,res,ges #kati,uygulama # # #


Benzer Firmalar