KARTOPU VETERİNERLİK


Sakarya Cad. No : 32 Akçay - Edremit

Telefon1: 0 266 384 10 13

Telefon2: 0 546 433 21 22

Fax: 0 266 384 61 65

Web: akcaykartopuveterinerlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kartopu Veteriner Kliniği 2008 yılı`nda Balıkesir İli, Akçay Beldesi`nde kurulmuş olan Kartopu Veteriner Kliniği, pek çok hayvan dostu müşterimizin hayvanlarına başarı ile hizmet vermektedir. Poliklinik hizmetleri, koruyucu hekimlik ve danışmanlık, Laboratuvar hizmetleri, Yoğun bakım, dahiliye ve cerrahi hizmetlerin yanısıra, klinik muayene gibi hizmetleride başarı ile sunmaktayız.


Kliniğimizde, kuaför hizmetleri, kesim ve yıkamada yapılmakla beraber, her türlü pet malzemeside müşterilerimize, ucuz ve kaliteli bir şekilde sunulmaktadır. Acil durumlar için Mobil Hizmet servisimizde vardır. Pek çok çeşit mamalar, aksesurarlar, kedi ve köpek için kulübelerde müşterilerimize sunulmaktadır.


Bu güne kadar pek çok hastamız başarı ile tedavi edilmiş, pek çok cerrahi operasyon yapılmıştır. kliniğimizde, her türlü imkanımız mevcut olup, geniş ve ferah çalışma alanımızla, %100 hijyenik hizmet sunulmaktadır. Pet Shop ve bekleme odamız, büromuz ayrı, ameliyathane, cerrahi müdahele odası ve muayene bölümümüz ayrıdır.


Hayvanlarınıza, kendi hayvanlarımız gibi sevgi ve şevkat gösterebilecek, en iyi ve doğru tedaviyi uygulayabilecek, her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek bir yer arıyorsanız, Akçay Kartopu Veteriner Kliniği`ne sizleri bekliyoruz...


Ürün ve Hizmetler

Veterinerlik Hizmetleri
Aşı, hayvan bakımı, kuafot, ameliyat

#veteriner, akçay #veterinerlik, akçay #pet shop #pet malzemesi #hayvan sağlık


Benzer Firmalar