Anasayfa » Kapı imalat ve satışı » Mobilya ve Dekorasyon » KASTAMONU Kapı imalat ve satışı » ÜSTÜN AHŞAP Orman Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

ÜSTÜN AHŞAP Orman Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.


Marangozlar Sanayi Sitesi 8. Sok. No:28 KASTAMONU / Tosya

Telefon1: 0-3663131273

Telefon2: 05332063710

Fax: 0-3663136294

Web: www.ustunkapi.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1960
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Kastamonu`nun Tosya ilçesinde 1960 yılından itibaren faaliyetlerine başlamıştır. Her türlü iç mekan, dış mekan kapının ürütiminin gerçekleştirildiği ürütim tesislerimiz alanında kalifiyeli konuma yükselmiş seçkin bir kadroyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ayrıca tamamiyle spariş usulüne uygun olarak çalışan firmamız talep edilen her ölçüde ve tercih edeceğiniz model ve renkte üretim yapabilmektedir.

ÜSTÜN AHŞAP , 40 yılı aşkın bir süredir bölgemize çeşitli bayiler vasıtasıyla hizmet vermektedir.Ancak müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini yükseltmek maksadıyla , üretici firma olarak aktif satış ağı oluşturmayı , daha düzenli ve seri hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Firmamız ahşaba olan sevgisini kaliteye dönüştürerek , hem üretimi yaptığı masif kapı grubuna hem de satılacak olan ürünlere maximum seviyede yansıtmaktadır.

Ayrıca bizlere vereceğiniz fikri destek ve öneriler , sektörümüzün gelişmesini ve daha verimli çalışmalar için hep birlikte yürümemizi sağlayacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Amerikan, Mdf, Ahşap kapı çeşitleriyle Halkımız yıllardır Hizmetindeyiz.KALİTE ARIYORSANIZ BİZ BURDAYIZ.

# # # # #


Benzer Firmalar