MedyaNET


Doğu Mah. Papatya Sk. Doğu Ap. B/Blok No: 2 Daire:10 Pendik - İSTANBUL

Telefon1: 02165831136

Telefon2: 05559806098

Fax:

Web: www.medyanet.web.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Neden Biz ?

İşimizde Uzmanız: Google Adwords Advertising Professional(GAP) ünvanına sahip 2 Google Reklam uzmanımız ile reklamlarınızın yönetimini yapıyoruz, sizlere danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Anahtar kelimelerin seçimi ve Google AdWords sisteminde bunların tanıtılması uzmanlık ve dikkat isteyen bir iştir. Çok ince detaylar söz konusudur. “İstanbul restaurant” için reklamınızı verirsiniz, sonra bir de bakarsınız ki “İstanbul hurda” yazınca da siz geliyorsunuz! Biz bunlara fırsat vermeyiz, boşa para ödemenize izin vermeyiz. Doğru anahtar kelimeleri buluruz ve onları doğru bir şekilde sisteme işleriz.

Reklamlarınızı sürekli takip ederiz ve proaktif bir şekilde anlık müdahalelerimizi yaparız.

Müşterilerimizin; verdiğimiz reklamlar sayesinde yeni işler almalarını duymak, bizleri çok sevindirir. Bizi tercih eden müşterilerimizin başarılı olmalarını sağlamak için, tüm gücümüzle ve keyifle çalışırız.

Dürüst ve özenli çalışırız. Kısa süreli değil, uzun süreli birliktelikleri severiz.

En son teknolojileri takip ederiz, eğitimlerini alırız ve onları gerçek yaşama adapte etmek için çalışırız. İlk olmak isteriz. Müşterilerimizin bu ilkleri yaşamasını isteriz.


Ürün ve Hizmetler

Google Adwords, Google reklamları, İnternette reklam, Google sponsor bağlantı, Reklam, Google reklam

#Google AdWords, Google Reklam #İnternette Reklam, Reklam #Reklam Ajans, Google Sponsor bağlantı #Sponsor bağlantı, Google Sponsor #İnternet Reklam


Benzer Firmalar