Tandem Diş Ticaret


Beylikdüzü, Mustafa Kemal cad, Istanbul residanse, no. 420

Telefon1: 0532 637 22 31

Telefon2: 0532 701 42 15

Fax: 212 853 21 60

Web: www.tandemft.belprom.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Ukrayna, Rusya, Kazakistan, Moldova, Beyaz Rusya

Tandem Dış Ticaret Ltd, bünyesinde barındırdığı dış ticaret konusunda uzman yönetici ve teknik tercümanlarıyla Türkiye ve Rusça konuşan ülkeler ile Türki Cumhuriyetler arasında dış ticaretin geliştirilmesine aracılık etmeyi misyon edinmiş bir firmadır.

Özellikle Rusça konuşan ülkelerde başarılı bir iş-ticaret yönlendirmesi için sadece teknik bilgiye sahip olmak yeterli değildir. Aynı zamanda o ülkenin iş kültürünü ve çevresel dinamiklerini de iyi anlamak ve söz konusu piyasalardaki gelişmeleri düzenli olarak izlemek gerekir.

Dış ticaret faaliyetlerimiz arasında; yem, soya, kereste, inşaat malzemeleri, her tür alüminyum profilleri ve aksesuarları, PVC profilleri, dış cephe kaplamaları, temizlik maddeleri, mermer/traverten, mobilya ve kapı/pencere aksesuarları, hırdavat ve kompozit panelleri yer almaktadır.

Bu amaçla, Tandem Dış Ticaret olarak firmanızın bu ülkelerde iş geliştirmesine yönelik olarak en üst seviyede danışmanlığını yürütebilir ve temsilciliğini üstlenebiliriz.


Ürün ve Hizmetler

yem, soya, kereste, inşaat malzemeleri, her tür alüminyum profilleri ve aksesuarları, PVC profilleri, dış cephe kaplamaları, temizlik maddeleri, mermer/traverten, mobilya ve kapı/pencere aksesuarları, hırdavat ve kompozit panelleri

#Inşaat malzeme #Soya, yağı #Alüminyum profil #Hırdavat #Kompozit panel


Benzer Firmalar