İYM İHRACAT İTHALAT YÖNETİM MERKEZİ


Çobanoglu Zeki Bey Caddesi No.7 Halim Alanyalı İş Hanı Kat.3 Daire.307-2 KONAK

Telefon1: 0232-4832450

Telefon2: 0505-4564684

Fax:

Web: www.ihracatyonetimi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Endonezya-Ghana-Çin-Arjantin-Brezilya-İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri firmaları ile işbirliği içerisinde, ihracat ithalat işlemlerini devam ettirmekte.

İYM – İHRACAT İTHALAT YÖNETİM MERKEZİ
Bilginin ve iletişimin hızla arttığı günümüz dünyasında, küreselleşme sürecinde pazar kavramı, artık bütün dünya’yı kapsamaktadır. Dünya ticaretinin yapısını iyi kavrayabilmek, geleceğin anahtarını da elde tutmak demektir.

Bunun bilincinde olan kurumumuz, interneti en etkin bir şekilde kullanımını sağlayarak, uluslararası ve ülke hedef pazarlarını araştırmak, ileri düzeyde en kaliteli eğitimi, uygulamaya dönük ve sonuç odaklı olarak vermeyi amaç edinmiştir.

Dış ticaret operasyonunun gerçekleşmesinde gerekli bilgilerin öğretilmesinin yanında fark yaratan, hızlı ve yaratıcı düşünme yeteneğinin ortaya çıkarılması, olaylar karşısında karar verme, nasıl kazanacağını öğrenme en kolay ve pratik bir şekilde öğrencilerimize gösterilmektedir.

Yeni fikirlerin, projelerin desteklediği, güçlü öğretim kadrosunun birebir iletişim kurduğu, ileri teknolojik alt yapıyla desteklenen sınıflarda yapılan eğitimler öğrencilerimizi başarıya götürmektedir.

Eğer hedefiniz varsa, başarılı olmaya odaklandıysanız ve geleceğe ait hayalleriniz varsa sizi bekliyoruz gelin birlikte başaralım.

FARKIMIZ NEDİR.?.
Eğitimlerimize Katılan Kişiler,

@ E-Ticaret ve Dış Ticareti,pratik, uygulamaya dönük ve sonuç odaklı olarak, gerçek piyasa koşullarında yapmayı öğrenerek mezun olurlar.

@ Dropshippnig sistemi ile, mamullerini ve mamullerimizi pazarlayarak kendi firmalarını kurabilirler. İş yeri sahibi olabilirler.

@ E-Ticaret sistemi ile sanal marketlerin kullanılmasını , mamullerin nasıl sunulduğunu ve nasıl pazarlandığını öğrenirler.

@ Uluslararası pazarlamada hedef ülke seçim analizlerinin nasıl yapıldığını öğrenirler. Pazarlamada kullanılan satış stratejilerini öğrenirler.

@ E-Broker olmanın şartlarını öğrenirler. Sermaye koymadan mamullerin satış stratejilerini öğrenirler.

@ İhracat organizasyon sisteminde kullanılan ödeme ve satış işlemlerini öğrenirler. İhracatta kullanılan tüm belgeleri ve belgelerin düzenlenmesinde kullanılan bilgilerin nasıl temin edeceklerini öğrenirler.

@ İthalat organizasyon sisteminde yapılması gerekenleri,adım adım, öğrenerek uygulayabilirler.

@ İthalat-İhracat işlemlerinde kullanılan devlet teşviklerinin kullanılması sistemlerini öğrenirler.

@ Dahilde ve Hariçte işleme izin belgelerinin nerede ve nasıl kullanacaklarını öğrenirler.





Ürün ve Hizmetler


UYGUN FİYAT PROFESYONEL E-DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI
Programın detayları: 1)-Akşam,Gündüz ve Hafta Sonu Eğitimlerimiz: Eğitim tarihi: Eğitimlerimiz sürelilik arz etmekte olup toplam 70 saattir. Eğitim gün/Saat:Salı–Çarşamba–Perşembe 18,30–21,45 Akşam Salı–Çarşamba–Perşembe 09,30–13,35 Gündüz Cumartesi..............09,30–16,45 Hafta Sonu Eğitim Yeri:İhracat İthalat Yönetim Merkezi Eğitim Salonu. Konak-İZMİR Kayıt Yeri:Çobanoğlu Zeki Bey Caddesi No.7 Halim Alanyalı İş Hanı Kat.3 Daire.307/2 KONAK-İZMİR
A-Pazarlama e-Pazarlama ile Satışlarınızı nasıl arttırırsınız? Uluslararası Pazarınızı Nasıl Seçersiniz? Uluslararası Pazarlama Planını Nasıl Hazırlarsınız?. Doğrudan Pazarlama ile Şirketiniz için nasıl fırsat yaratırsınız?. B-İhracat İhracatta Planlamanın Temel Unsurları. İhracat öncesi bilinmesi gerekenler. Neden İhracat Yapmalıyız? İhracatın Firmalara faydaları ve Riskleri nelerdir. İhracat işlemleri nasıl yapılır. C-İthalat Kimler ithalat yapabilir? Nasıl İthalatçı olunur? İthalat ile ilgili genel bilgiler. İthalatın çeşitleri ve uygulama esasları. D-Kaynak Stratejileri. Devlet Teşvikleri Dahilde İşleme İzin Belgesi Rejimi ve Uygulamaları. Dahilde İşleme İzni Rejimi ve Uygulamaları Hariçte İzin Belgesi ve Uygulamaları E-E-Ticaret İşiniz E-Ticarete uygun mu? E-Ticarette başarının sırrı E-Ticaretin adımları nelerdir? E-Ticarette dikkat edilmesi gereken kurallar. E-Ticarette Pazar seçimi nasıl yapılır? E-Ticarette neler kazanırsınız?

#E-Ticaret eğitimi, Dış Ticaret eğitimi #İthalat #İhracat #Danişmanlığı #e-dış ticaret akademisi, izmir dış ticaret dersane


Benzer Firmalar