Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » YILMAZLAR KABLO ve ELK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

YILMAZLAR KABLO ve ELK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


BANKALAR CAD.YAKUPBEY İŞHANI NO:31 K:1 KARAKÖY - İSTANBUL

Telefon1: 0 212 238 00 30

Telefon2:

Fax: 0 212 253 11 31

Web: www.yilkakablo.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1980 Yılında alüminyum iletkenli hava hattı kablosu üretmek amacı ile kurulan Yılmazlar Kablo %100 kendi kaynakları ile gerçekleştirdiği yatırımları sayesinde kısa sürede Türkiye`de faaliyet gösteren sektörün seçkin kuruluşları arasında yerini aldı.

Yılmazlar Kablo A.G.,O.G. ve Y.G. enerji nakil hatlarında kullanılan AAAC,AACSR,ACSR ve AAC her türlü çelik ve alüminyum özlü iletkenler 9,5-12 mm alüminyum filmaşin,alüminyum teller,0.6/1 kV PE ve XLPE yalıtkanlı hava hattı kabloları (AER)alüminyum iletkenli ,bakır iletkenli yeraltı enerji kabloları ve tesisat kabloları üretmektedir.

Yılmazlar Kablo takım ruhunu benimsemiş tecrübeli ve uzman personeli ile birlikte belirlediği kalite politikası sayesinde verimliliği esas almaktadır.

Türkiye`de ISO 9000 Kalite Yönetimi Sistemi ve ISO 14000 Çevre Yönetimi Sistemi belgelerini ilk alan kuruluşlardan olma özelliği sahip olup,üretimini dünya standartlarına uygun olarak gerçekleştirmektedir.

Yılmazlar Kablo ayrıca ısıtma sektörüne yönelik faaliyet gösteren grup firmalarından Radyal Isıtma Sistemleri Ltd.Şti.bünyesinde zengin alüminyum panel radyatör üretimini ve satışını gerçekleştirmektedir.

Uzun yıllardır İstanbul Dudullu O.S.B.`de faaliyet gösteren Yılmazlar Kablo,Gebze`de gerçekleştirdiği ilave yatırımları sayesinde 25.000ton/yıl alüminyum işleme kapasitesine ulaşmış olup modern üretim tesislerinde gerçekleştirdiği ürünlerini dünyanın birçok ülkesine ihraç ederek ülke ekonomisine katkıda bulunmakta.

Çeyrek asırdan fazla güven veren geçmişi ile sorumluluğunun bilincinde olan Yılmazlar Kablo küresel rekabetin acımasızlığına karşın geliştirdiği akılcı stratejilerle sayesinde insanlığın hizmetinde olmaya devam edecektir.

Saygılarımızla
YILMAZLAR GRUP


Ürün ve Hizmetler

ALÜMİNYUM FİLMAŞİN, ALÜMİNYUM, ROD, ALÜMİNYUM TEL, TEL, AAC, TAM ALÜMİNYUMLU İLETKENLER, ACSR, ÇELİK ÖZLÜ ALÜMİNYUM İLETKENLER, AAAC, TAM ALÜMİNYUM ALAŞIMLI İLETKENLER, ROSE, IRİS, PANSY, POPPY, ASTER, PHLOX, HAWK vb.kabloların üretimi

# # # # #


Benzer Firmalar