sekreter dergisi


şemsettin günaltay cad. tanca apt. c blok no:234 sahrayıcedit erenköy kadıköy istanbul

Telefon1: 02164674912

Telefon2: 02164674913

Fax: 02164674914

Web: www.sekreterdergisi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sekreter dergisi Türkiye`de sekreterlere yönelik yayınlanan ilk ve tek mesleki dergidir. 20 yıldır yayın hayatındadır. Abone sistemi uygulanan dergi , özel dağıtım şirketi aracılığıyla dağıtıldığından direkt olarak kişiye ulaşmakta ve tiraj kaygısı taşımamaktadır. Yırtılmaz , atılmaz , saklanır. Sekreter dergisinde hedef kitle olan sekreterlerkişisel bilgileri, mesleki bilgileri, iş dünyasında karşılaştığı konuları detaylı olarak sıkılmadan sade ifade tarzı ileanlatılan yararlı bilgiler görecektir.


Ürün ve Hizmetler


yönetici sekreterin el kitabı
YÖNETİCİ SEKRETERİN EL KİTABI Yönetici Sekreterden Isverenin Beklentileri - Isyerinde ve Yöneticiye Katkiniz Için - Yöneticinin Üzerinden Yük Almak - Bunalimlari Firsatlara Çeviriniz - Kendini Disiplin Altina Alma - Yol Göstericilik ve Güven Telkin Etme - Yerinde Övgü ve Taktikler - Söylediginizin Bilincinde Olunuz - Programli Olmanin Yollari - Sir Saklamak - Görüsme Ayarlamak - Kontrollü Duyarli Kisi Olmak - Yeteneklerimizi Ortaya Çikarmak - Iyi Insan Için Etkili Beden Dili - B
sekreter dergisi sekreterlere yönelik iki ayda bir çıkan üyelik şekliyle çalışan dergidir. 1 yıllık üyeliği 90 TL dir. Ayrıca 2000`li yıllarda sekreterlik, sekreterin klavuzu, yönetici sekreterin el kitabı gibi kitaplarımızda vardır. 3 kitap ve bir yıllık dergi aboneliği ise 185 TL dir.

#sekreter dergisi , sekreter #dergi , reklam #ajans , yönetici sekreteri #asistan sekreteri , santral sekreteri #


Benzer Firmalar