Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Asansör » HASKAR ASANSÖR- Kabin imalat, Lirpomp, Revizyon Seti

HASKAR ASANSÖR- Kabin imalat, Lirpomp, Revizyon Seti


Murat Mh.Dökümcüler cd.no:32 Bayrampaşa/İst.

Telefon1: 02126141937

Telefon2:

Fax: 02125632515

Web: www.haskarasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HASKAR Asansör San. ve Tic. Ltd. Şti. 1995 yılında Halat Şişesi imalatı ile sektöre başlamış olup, daha sonra Bi-Stabil Manyetik Şalter (Tüp Manyetik), Revizyon Seti, Lirpomp, Çift Işınlı Nokta Fotosel ve Kabin imalatı ile ürün çeşidini genişletmiştir. Üretim aşamasında en son teknolojik gelişmeler takip edilerek ürün kalitesi en üst seviyede tutulmuştur. Bu nedenle sektörde güvenilen ve aranılan bir marka olmuştur.
Sektördeki gelişmeleri takip eden şirket, 2003 yılında HASKARLIFT Asansör Paz. İth. İhr. Ltd. Şti.’ni kurarak yurtiçi ve yurtdışında öncelikle kendi ürettiği malzemelerin satışı ve asansörle ilgili paket malzeme satışını yapmaktadır. Sektörün ihtiyacı olan bazı malzemelerinde ithalatını yapmaktadır.
Firma yapmakta olduğu kabin imalatını sektörün taleplerine cevap verebilmek amacı ile 2005 yılında ÖNKAR Asansör Makine ve Metal Mamülleri San. ve Tic. Ltd. Şti.’ni kurarak yüksek kapasiteli ve daha kaliteli ürünler çıkarmayı amaç edinmiştir.
Faaliyet gösteren bu üç firma HASKAR ASANSÖR GROUP çatısı altında ülkemiz ve dünyadaki gelişmeleri takip ederek, sektördeki liderlerden olduğu aldığı kalite belgeleri ile de göstermiştir. 50 m2 kapalı alanda başlayan firma, şu anda 2500 m2 kapalı alana sahip kendi binasında HASKAR ASANSÖR GROUP olarak faaliyetine devam etmektedir.
Tüm bunlar bir araya geldiğinde HASKAR ASANSÖR GROUP’un haklı gururu ortaya çıkmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #