ARGEPEYZAJ ŞELALE


BEYKOOP 1. CADDE GÜNEŞ APT.NO:2

Telefon1: 0212854785

Telefon2: 02128524786

Fax: 02128524785

Web: www.argeselale.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ülkemizdehavuz ve şelale işleri bizimle başladı.1989 yılında kurulan Bozmaz İnşaat ile kurulum bünyesini sürdürdü.Ülkemizin onlarca şehirde yüzlerce uygulamamızdan aldığımız müşteri memnuniyetinden duyduğumuz gururla kentleşmeninartışına paralel olarak ortaya çıkan doğa ve doğal uygulamalara yöneliş bizi daha çok araştırma yapma yöneltti.Dünyada ki gelişmeleri takip ederek ülkemize taşıma ve de ülkemiz birikiminden farklı ulusların faydalanmasına imkan sağlamak adına ARGE ön plana çıktı.

İki ayrı firmayla inşaatın farklı alanlarında sürdürdüğümüz çalışmalarımızı sınırlandırarak 2007 başlarında yeni bir firma kurma kararı aldık.

Daha çok araştırma ve daha çok profesyonelleşme ve kurumsallaşma ihtiyacından ARGE PEYZAJ HAVUZ ŞELALE LTD. ŞTİ. artık yalnızca süs havuzları ,yüzme havuzları,şelale,gölet,dere,çeşme,ağlayan duvarlar,modern fıskiyeli-ışıklı süs havuzları,su jetleri,su perdeleri ,doğal taş kaplama ve döşeme işleri ile faaliyet alanını doğal ve yapay kaya uygulamaları ve su tasarımlarıyla sınırlandırılmıştır.

Deneyimli kadrosuyla bugün yurt içinde yurt dışında faaliyet yapma manevrası kazanan firmamız farklı ülke insanlarının da faydalanmasında katkıda bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız aşağıdaki alanlarda faliyet göstermektedir.

1- Yapay ve Doğal Süs havuzları
2- Yüzme Havuzları
3- Dere ve Göletler
4- Sabit ve Portatif Şelaleler
5- Sabit ve Hareketli müzikal ve ışıklı fıskıyeler
6- Doğal Taş (Andazit-Kayrak-Çakıl) Kaplama ve döşeme
7- Peyzaj-Çevredüzenleme

# # # # #


Benzer Firmalar