Tosel Medikal


yenimahalle demetevler

Telefon1: 05077646250

Telefon2: 05077646250

Fax: 05077646250

Web: www.tosel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:avrupa

Tosel İlaç;amacı insan sağlığına hizmet etmek ve sağlık kazandırmak olan siz değerli tıp çalışanlarına ; Sağlık hizmetini hijyenik ortam ve ekipmanlarla sağlıyabilmesi amacıyla dezenfeksiyon alanında çözüm ortağınız olarak kurulmuştur.
Dezenfeksiyon ve antiseptik ürünleri GMP standartlarında kendi üretim tesislerinde üreten Tosel İlaç

sektörel gelişmeleri yakından takip ederek ürün gruplarını sürekli yenilemektedir.

Alanında deneyimli ve profesyonel kadrosu ile sadece dezenfeksiyon alanında odaklanıp üretim stratejilerini bu noktada şekillendirmesi sebiyle sizlere farklı alternatifleri ekonomik olarak sunmaktadır.

Üretim aşamalarında ödün vermediğimiz kalite kontrol uygulamalarıyla üretim tesisimize giren hammadde ve ambalajlar bitmiş ürün şekline gelene kadar testlerden geçmekte ve sizlere sunulmaktadır.

Hammadde ihtiyaçlarımızı dünyanın sayılı hammadde tedarikçilerinden kendimiz ithal etmekteyiz.Gelen hammaddeler uygunluğu test edildikten sonra üretim aşamasına sokulmaktadır.

Ürünlerimize ait ambalajlar ilaç standartlarında üretim yapan tesislerde hijyenik koşullarda üretilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Ürünlerimizin üretimi kadar etkinliklerinin de kontrol edilmesi ve kullanılmış ürünlerin bertaraf edilmesinin de önemini bilerek bu alanlarda sizlere farklı çözümler sunmaktayız.Böylece firmamız en az ürünlerin kullanımı kadar önemli olan yan çözümlere de dikkat çekerek bu alanda öncülük yapmaktadır.



Sizlere ürünlerin kullanımında gerekli olan araç ve gereçleri de(dezenfektan küvetleri, dozajmetreler, aplikatörler) sunarak dezenfeksiyon alanında tüm ihtiyaçlarınızı tek elden sorunsuz bir şekilde karşılanmasını sağlamaktayız.



Ünitelerde dezenfeksiyon hizmetinin verilmesiyle alakalı sistemi kurmakta, bu amaçla personel eğitimleri de vermekteyiz.Sizlerin isteğine bağlı olarak bu dezenfeksiyon ve sterilizasyon hizmetlerinin yürütülmesini ve kontrolünü bizzat sağlamaktayız.

#tosel #tosel medikal #dezenfektan #medikal solüsyonlar #antiseptikler


Benzer Firmalar