Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » Tekno Endüstriyel Tasarım

Tekno Endüstriyel Tasarım


Yağlıtohumlar depo karşısı fenerköy silivri

Telefon1: 2127172020

Telefon2:

Fax: 2127172425

Web: www.teknotasarim.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:64 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:60
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1993 yılında faaliyetlerine beton santralleri otomasyonu imalatı ile başlayan TEKNO sektörümüzün bir çok kuruluşuna hizmet vererek önemli tecrübeler kazanmıştır. 2005 yılından bu güne kadar grup şirketlerinden TEKNO ENDÜSTRİYEL ile de TEKNOMOB markasıyla Mobil Beton Santrali, imalatı yapmaktadır. ISO 9001 Kalite Güvence Sistem Belgesine sahip olan TEKNO ENDÜSTRİYEL , CE belgesi ile sürekli kendisini geliştirmiş ve beton santrali imalat ve kurulumunda profesyonelleşmiştir.
Yurtiçi ve yurtdışındaki hazır beton üreticisi firmalar başta olmak üzere; LAFARGE TURKİYE-YUNANİSTAN-İNGİLTERE ,BETONSA,BOGAZİÇİ BETON,VBA ‘da dahil bir çok firmanın beton santrali TEKNO ENDÜSTRİYEL tarafından kurulmuştur.
Hazır beton üreticilerinin beklenti ve isteklerini proje-teşvik aşamasından kuruluş, çalıştırma ve işletme maliyetlerine kadar yakından takip eden TEKNO ENDÜSTRİYEL , hazır beton üreticileri ile kurduğu diyalog ve işbirliğini daha da geliştirmek arzusundadır.
Tasarım, parça imalat ve temini, komple üretim kalitesi ve işçilik, montaj, çalıştırma, eğitim ve satış sonrası teknik servis hizmetlerindeki kalitesi ile müşteri odaklı çalışma anlayışı içindedir.

TEKNO ENDÜSTRİYEL İngiltere , Yunanistan ,Romanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan gibi 12’ye yakın ülkeye ihraç edilmekte ve başarı ile çalışmaktadır.
Dünya markası olmayı hedefleyen TEKNO ENDÜSTRİYEL , grup pazarlama şirketi olan TEKNO PLUS ile yurt dışı pazar ve iş geliştirme çalışmalarına ağırlık vermiştir.TEKNO ENDÜSTRİYEL teknik ve pazarlama alt yapısını sürekli geliştirmekte ve bu alanda da organize olarak sektörel uzmanlık fuarlarına katılmayı sürdürmektedir.
Müşterilerine en kaliteli beton santralini teslim etmeyi ve tam müşteri memnuniyetini hedefleyen TEKNO ENDÜSTRİYEL , kurduğu hazır beton tesislerini uzun yıllar düşük işletme maliyeti ile çalıştıracak şekilde müşterilerine gereken tüm avantajları sağlamaktadır. Firmamızı her geçen gün daha ileriye taşımak ve sektöründe sürekli lider konumda kalmasını sağlamaktır. Bu hedef doğrultusunda ileri teknoloji, kalite ve müşteri memnuniyeti gibi anahtar kavramlar sürekli ön planda tutulmaktadır.



Ürün ve Hizmetler

beton santrali, mobil beton santrali, sabit beton santrali, beton santrali karıştırıcıları

#beton santrali #beton #makine #imalat #imalatı


Benzer Firmalar