Altın Video


Hamidiye cad. Altın Han Kat 2 No:87 Sirkeci İstanbul

Telefon1: 0212 520 73 27

Telefon2: 0212 513 76 87

Fax:

Web: www.altinvideo.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1982 yılında Eminönü`nde video kamera servisi olarak çalışmaya başlayan Altın Video başta profesyonel kameraman ve fotoğrafçılar olmak üzere tüm video kamera kullanıcılarına teknik bakım onarım hizmeti vermektedir. TSE Hizmet Yeterlilik belgesi ile çalışan atölyemizde Panasonic Ses ve Görüntü Sistemleri Yetkili Servisi olarak uzman diplomalı ve sertifikalı teknik ekibimizle çalışmaktayız.

İki yıl önce üretimine başladığımız üstün özellikli, kırılmaz, uzun ömürlü, ekonomik kamera tepe ışıklarımız pek çok profesyonelin kurtarıcısı olmuştur.

Her yanımız saran kalitesiz çin mallarına karşı sağduyulu müşterilerimiz için Türk mühedis ve teknikerlerimiz ile geliştirdiğimiz tepe lambaları ülke ekonomimizede katkı sağlamaktadır.

Ayrıca onarımlarda kullandığımız %100 orjinal yedek parça ile en güzel anların güvenli bir şekilde kayda alınmasını sağlamaktayız.

Biliyoruz ki 27 yıldır dürüstlük ve güven ilkesi ile yürüttüğümüz müşteri ilişkileri sayesinde daha nice seneler hizmetinizde olacağız.


Ürün ve Hizmetler

kamera tamiri kamera servisi kamera tamircisi sony kamera tamiri panasonic kamera yetkili servisi samsung kamera tamircisi kamera parçaları kamera aksesuarları kamera satış yedek parça servis

#kamera tamircisi #kamera tamiri #kamera servisi #kamera yedek parça #kamera aksesuar


Benzer Firmalar