Brc Yazılım ve Bilişim Hizmetleri


Atakent Mah. Fulya Sitesi C2/11

Telefon1: 2125485365

Telefon2: 5435062379

Fax:

Web: www.brcyazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Brc Yazılım, web tasarımı, hosting ve domain tescil alanında faaliyet göstermek, firmalara İnternet ve bilişim teknolojilerini kaliteli ve uygun imkanlarla sunmak amacıyla, Mart 2005´de kurulmuştur.


Misyonu; Hızla gelişen ve durdurak bilmeyen teknolojik gelişmeleri, sürekli takip etmek ve yenilikleri müşterilerine hızla sunmak olmuştur.


Ticaret anlayışı; çalıştığı firmalarla, Pazarlama mantığından ziyade uzun süreli dostluk ve güvene dayali ilişkiler kurmaktır. Omuzlarımızdaki en ağır yük müşterilerimizin güvenidir ve biz bundan çok memnunuz…


Ürün ve Hizmetler


Brc Adres ve Telefon Defteri 2.1.0
Adres ve Telefon Defterine ihtiyacı olanların işine yarayacaktır. Kolay numara ekleme ve kolay numara arama özelliği. Aynı isim kontrolü sayesinde aynı isimleri tekrar tekrar yazıp kirliliğe yol açmaz. Bilgisayarınızda çok yer kaplamaz ve ağırlaştırmaz. Ticari olmadığı sürece kullanılıp dağıtılabilir. Not: Eğer kaliteli ve kullanışlı bir Adres ve Telefon Defterine ihtiyacınız varsa ücretli versiyonunu deneyebilirsiniz.Programın ücretli versiyonunda bulunan özellikler. Kişiler
Özel Amaçlı Web Tasarım, Yazılım Çalışması, Geliştirilmesi


Sipariş üzerine web tasarım, yazılım, Tasarım ve Yazılım Geliştirme çalışması yapabiliyoruz. İleri teknolojilerin sunduğu olanakları kullanarak, ihtiyaçlarınızı en uygun şekilde karşılayacak yaratıcı çözümler geliştirebiliriz.

#yazılım, tasarım #program, internet #bilişim, domain #hosting, reseller #vps, vds


Benzer Firmalar