buzraf


Kazım Karabekir Mh. Doktor Gürkan Ceylan Cd No 2/1 Küçükköy, Gaziosmanpaşa - İstanbul

Telefon1: 05323462312

Telefon2: 02125378646

Fax: 02125378646

Web: www.buzraf.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BUZRAF HAKKIMIZDA

Soğutma ısıtma sistemleri içeren vitrin dolapları, endüstriyel mutfak ekipmanları, raf sitemleri ve ahşap dekorasyon üzerine taahhüt yapan firmamız sektöre 2003 yılında ayak basmış olup standart ve özel üretim kapasitesine sahip yetişkin ve deneyimli personeli ile gerek ürün bazında gerekse komple anahtar teslimi proje teslimi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Üretimini ve uygulamalarını yurt içi ve yurt dışı ülkelere ihraç ederek milli ekonomiye de katkı sağlamaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında yaygın satış ve servis ağına sahip olan BUZRAF satış sonrası hizmetler ile müşterilerin işini aksatmadan çözüm sunmaktadır.

Ürün gamımız fabrikasyon seri üretim şeklinde ve özel yerine göre üretim şeklinde iki grupta toplanır.

Fabrikasyon ürünlerimizin tamamında tüm kalite belgelerine sahip ürünleri kullanan firmamız özel üretim yapmakla da istenildiğinde küçük bir büfe bile yapabilecek portföye sahiptir.

Alış Veriş Merkezi, Hiper market, süper market, indirim marketleri, bakkal, büfe, kebapçı, lokanta, çiğköfteci v.b. Perakende sektörüne soğutucu Buzdolapları, soğuk odalar, ısıtıcı tezgâhlar, raf sistemleri ve buna bağlı ahşap dekorasyon hizmeti sunmaktadır.

Pastane, börekçi, fırın, unlu mamuller üzerine buzdolapları, ısıtıcılar, tezgâhlar, ekmek tezgâh ve reyonları, cafeterya bölümleri, mutfak ve hazırlık bölümleri, teşhir ve depolama ekipmanları hizmeti ile anahtar teslimi çözüm sunmaktadır.

Kuruyemiş, lokum dükkânları, aktarlar, baharat ve bakliyatçılar ısıtıcı kuruyemiş reyonları, lokumluk, yaşyemiş tezgâhları, ahşap dekorasyonu, bidonları, pleksi kutuları, bisküvi çikolata rafları, kasalık, iç ve dış dekorasyon uygulamaları ile dış cephe ve tabela sistemleri ile komple dükkân dekorasyonları yapmaktadır.

Manavlar, ekonomik meyve sebze dükkânları ve manav ürünlerinin kullanıldığı tüm mağazalara manav reyonları, tezgâhlar patates soğan reyonları, yeşillik tezgâhları, kavun karpuz reyon ve stantları ve yeşillik için sisleme sulama sistemleri ile komple çözümler sunmaktadır.

Ahşap bölümündeki deneyimli ustalarımız sayesinde komple ev, işyeri, ofis ve mağaza dekorasyonları ile ahşap dekoratif uygulamalar yapmaktadır. İç oda kapıları, mutfak dolapları, banyo dolapları, mağaza raf ve dolapları, ofis masa ve ekipmanları ile müşterilerine her sektöre uyum sağlamakta ve evine kadar girmektedir.

Çelik eşya sektöründe soyunma dolapları, ranzalar, depo rafları, hafif ve endüstriyel tip raf uygulamaları ile çözümler sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


kuruyemiş dolabı
Duvar Tipi Çekmeceli kuruyemiş dolabı, Reyon Tipi Çekmeceli ve Göstermelikli Modellerimiz ile Çekmecesiz Direk olarak Göstermelikli ve Teşhirden Satış Modellerimiz Mevcut olup Tüm Modellerimiz Tek Katlı, İki Katlı, olarak yapılabilmektedir. Ahşap Kuruyemiş Dolapları, Şekerleme Dolapları, Yaş Yemiş Dolapları, Lokum Dolapları, Isıtmalı Kuruyemiş Dolapları, Çerez Dolapları, Komple Dükkân Dekorasyonu, Ahşap Raflar, Bankolar, Bisküvi Rafları, İçecek Dolapları, Cevizlik ve Sucukluk Rafları, Kuruyemiş
BUZRAF HİZMETLER



1.Market tipi soğutucu buzdolapları soğuk oda soğutma sistemleri
2.Özel tip soğutucu ve ısıtıcı buzdolapları endüstriyel mutfak ekipmanları paslanmaz tezgahlar
3.Pastane kuruyemiş dolapları komple dükkan dekorasyonu
4.Manav reyonları ve gereçleri
5.Bakliyat baharat reyonları bidonlar pleksi kutular
6.Ekmek ve unlu mamuller reyonları ve buna bağlı ahşap dekorasyon
7.Market raf ve aksesuarları ahşap market gereçleri
8.Mağaza raf ve aksesuarları stand ve gereçleri
9.Depo raf ve ekipmanları
10.İşyeri dekorasyon gereçleri
11.İşyeri çelik eşya gereçleri
12.Ofis mobilyaları
13.Ev dekorasyonu mutfak dolabı kapı banyo dolapları

#pasta dolapları ,Ekmek ve unlu mamuller reyonu,Bak #kuruyemiş dolapları,Kuruyemiş lokum ve yaş yemiş d #manav reyonları.manav reyonu,Masa ve ofis mobily #raf , market rafları,Mağaza raf ve aksesuarları,De #Pastane kafe tatlı ve börek dolapları,Market buzdo


Benzer Firmalar