Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » KOCAELİ Akaryakıt » SELPO Selçuk Polyester Plastik Makine Metal Kimyevi Madde İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti.

SELPO Selçuk Polyester Plastik Makine Metal Kimyevi Madde İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti.


Yavuz Sultan Mah. Kaşkaldere Mevkii D-100 Karayolu Üzeri No:27 Derince / KOCAELİ

Telefon1: 0262 2392652

Telefon2: 0262 2290643

Fax: 0262 2290659

Web: www.selpo.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:26 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1988 yılında Hüseyin KURT tarafından Kocaeli de Selçuk Plastik Sanayi olarak kurulmuştur. 2009 yılında SELPO Polyester Plastik Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Kuruluşundan itibaren Türkiye geneli verdiği kurumsal hizmetlerle sektörde kendini kanıtlamıştır. 40 yılı aşkın bilgi birikim, kaliteli hizmet anlayışı ile her geçen gün altyapı ve teknolojisini yenileyerek sektörün ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinmiştir. Yenilikçi ve gelişmeye açık vizyonu ile sektörün taleplerini anlayıp, ürün yelpazesini genişletmeyi misyon haline getirmiştir.


Ürün ve Hizmetler

PVC, PE, PP, CTP, PVC+CTP, PE+CTP` den imal edilen Stok Tankları, Nakliye Tankları, Silo, Mikser, Baca Sistemleri, Havalandırma Sistemleri, Kalıp ve Kalıp Döküm İşleri, Özel İmalat, Ek Parçalar, Kimyasal Parçalar, Havuz ve Havuz Kaplama İşleri, Zemin Kaplama İşleri, Konfeksiyon Fittings İmalatı, Arıtma Ürünleri, Boru Montaj İşleri.
Pompa, PVC, PE ve PP Boru, Vana ve Ek Parçaları, Polietilen ve Polyester Tank, Polietilen ve Polyester Deniz Ürünleri, Çöp Konteyner, Saklama Kapları, Polietilen Kafesli Nakliye Tankları, Varil ve Bidon, Banyo Küvetleri, Plastik Makinaları.

#polyester tank, PE #polietilen tank, PP #CTP Kaplama, PVC #Havuz kaplama #nakliye tankları


Benzer Firmalar