Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » VİP OTEL EKİPMANLARI

VİP OTEL EKİPMANLARI


MEHMET AKİF MAH.FATİH SOK. BASIN EKSPRESS YOLU NO:55/B iKİTELLİ-K.ÇEKMECE /İSTANBUL

Telefon1: 212 494 50 00

Telefon2: 212 494 50 01

Fax: 212 494 50 03

Web: www.vipotelekp.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

VIP OTEL EKİPMANLARI SAN. TİC.LTD.ŞTİ kalite anlayışından ödün vermeden tüm turizm işletmelerine, özel kurumlara ve firma promosyon ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarında profesyonel hizmet vermektedir.

Turizm işletmeleri, Otel ekipmanları, masa üstü servis , proje mutfak ve endüstriyel ekipman ihtiyaçlarına yönelik sektöründe lider markaları bünyesinde bulundurmaktadır.

Jumbo, Amboss, Kütahya Porselen, Mitterteich Porzellan, Paşabahçe, Özay Cambro, Kayalar Mutfak gibi markaların Türkiye disbiritörlüğünü yıllardır üstlenmiş ve uygun fiyat ve tedarik garantisi ile birçok yeni açılış , ihtiyaç tamamlama ve kapsamlı büyük projelere imza atmıştır.

Konusunda uzman markaların fabrika yetkilileri desteğini de bünyesinde bulunduran profesyonel ekibi ile yerinde sunum ile danışmanlığın dışında , İstanbul merkez binasında 750 M2 kurulmuş olan butik showroomunda işletmelere yönelik ve ihtiyaçlara uygun ürünlerin sunumları yapılarak hesaplı ve kaliteli hizmetler verilmektedir.

A ‘dan Z ‘ ye tüm turizm-otel-promosyon-özel sipariş ihtiyaçlarında öncü markaların fabrika desteği ile uygun fiyat , teslimat garantisi, parça tamamlama gibi önemli unsurların garantisi ile, profesyonel çalışmalarda sektörün elit isimlerinden biri olmuştur.

VİP OTEL EKİPMANLARI Showroomu içerisinde her markanın tam seri ürün çeşidini müşterilerinin beğenilerine aynı anda sunabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

turizm hotel ve restaurant, cafe - bar ekipmanları tedarikçiliği..

#otel ve restaurant ekipmanları #çatal-kaşık-bıçak #otel toptancısı,tedarikçisi #vip otel ekipmanları #jumbo,kütahya porselen,paşabahçe


Benzer Firmalar