Anasayfa » Plastik sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Plastik sanayi » abs kaplam krom AKSANPLAS ASKI VE DOLAP

abs kaplam krom AKSANPLAS ASKI VE DOLAP


İkitelli Organize Sanayii Bölgesi Atatürk Bulvarı 12. Cadde Cila ve Nikelajcılar Sanayi Sitesi C Blok No:3-2 İstanbul-BAŞAKSEHİR Türkiye

Telefon1: 02124957136

Telefon2: 0534 673 9314

Fax: 02124957136

Web: www.aksanabsplas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:tüm dünya da özelikle avrupada

Firmamız 1999 yılında bu yana ABS plastiği üzerine metal kaplama hizmeti vermek üzere faaliyete başlamıştır ABS Plastiği Bakır Kaplama, Nikel Kaplama, Krom Kaplama, Saten Nikel Kaplama, Saten üstü Krom Kaplama (Mat Krom), Siyah (Füme) Nikel Kaplama, Bakır (Antik) oksit, Nikel(antik nikel) oksit Kaplama prosesleri ile hizmetini sürdürmektedir.
Farklı sektörlerden gelen talepler üzerine istenilen kaplama kalitesini, korozyon dayanımı ve dekoratif özellikte kaplama yapabilmekteyiz.
Kurucu ortaklarının ABS üzerine metal kaplama sektöründe geçmişlerinin çok daha öncelere dayanması dolayısı ile geçmişten günümüze sektörle ilgili firmaların ihtiyaçları, sıkıntıları, özellikle hızlı ve kaliteli üretim standartlarının sağlanması, uygun müşteri ilişkileri, gibi bir çok konudaki birikimleri AKSAN ABS GALVANO plastik KAPLAMA.San. Tic. Ltd. Şti. firmasının temel kural ve değerlerini oluşturmuştur.


Ürün ve Hizmetler


abs palstık kaplama krom nikel sarı füme abs dolap
abs palstık kaplama krom nikel sarı füme abs dolap
abs palstık kaplama krom nikel sarı füme abs dolap
abs palstık kaplama krom nikel sarı füme abs dolap abs palstık kaplama krom nikel sarı füme abs dolap
ABS Kaplama askı ve dolap bakır nikel krom sarı füme
Plastik Üzerine Kaplama Uygulamalarında ; kaplanacak olan plastik yüzeyinin yapısı önemlidir. Ürün kalitesi bu noktada devreye girer ve plastik üzerinde en uygun yapışkan kaplama yüzeyinin oluşmasını sağlar. Günümüzde plastik üzerine kaplama sert olmayan , hafif yapısı ve güzel görüntüsüyle hızla yaygınlaşmaktadır. Hızla tükenen doğal kaynaklara en iyi alternatif konumundaki plastiğin kullanımı kaplama sektöründe gün geçtikçe artmaktadır.
Ülkemizdeki kalite sorunlarının bilinci ile kalite standardı olarak kendisine dünya standartlarını benimsemiş bir firmadır. Yine yurt içinde hassas kalite anlayışına sahip Avrupa normlarında ürün yapan özellikle otomotiv sektörü, mobilya sektörü, beyaz eşya sektörü, makine sektörü ve daha bir elit firmalarımızın dekoratif ve fonksiyonel kaplama tedarikini sağlayarak kalitesini çok ortaya koymuştur.

#abs kaplama #abs krom kaplama #abs nikel kaplama #abs füme kaplama #sarı.vs abs kromaj


Benzer Firmalar