Detay Temizlik


G.M.K. Bulvarı No: 56/13 Maltepe

Telefon1: 0312 232 66 33

Telefon2: 0312 232 66 13

Fax: 0312 232 66 13

Web: www.detaytemizlik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yaklaşık 10 yıldır hizmet vermekte olduğumuz sektördeki öncelikli hedefimiz; müşteri memnuniyeti olup, çalışmalarımızı uzun yıllar sürdürmektir. Günümüz koşullarında aranılan, ürün kalitesinin yanı sıra verilen hizmet sonrası yeterlilik, teknik destek ve danışmanlık hizmetidir. Bu bilinç çerçevesinde dünyaca bilinen ürün ve ekipmanları kullanmaktayız.
Sürekli en iyi hizmeti verebilme prensibinde olan firmamız, en iyi olmak için çaba göstermiş ve göstermeye de devam edecektir..
Sosyal ve Fiziksel Çevreyi korumaya, çalışanlarımız ile bizle çalışanların gurur ve mutluluk duyduğu bir şirket olmaya kararlıyız.
Bunun siz değerli müşterilerimizle mümükün olacağı bilinciyle şimdiden ilgilerinize teşekkür eder, birlikte çalışmaktan onur ve mutluluk duyacağımızı belirtir, işlerinizde başarılar dileriz.


Ürün ve Hizmetler

İnşaat Temizliği, Ev Temizliği, Ofis Temizliği, Temizlik, Halı Yıkama, Koltuk Yıkama, Cam Silimi, Dış Cephe Temizliği, Villa Temizliği, Site Temizliği, İnşaat Sonrası Temizlik, İlaçlama, Ankara Temizlik Firması, Ankara Temizlik, Ankara Temizlik Firmaları,

#İnşaat Temizliği, Ev Temizliği, #Ofis Temizliği, Villa Temizliği, #Ankara Temizlik Firması, Temizlik Firmaları #İlaçlama, Halı yıkama, #Koltuk Yıkama, Dış Cephe Temizliği


Benzer Firmalar