Pozitif Yeminli Tercüme Bürosu


Esentepe Mah. Emekli Subay Evleri 52/7 Gayrettepe Zincirlikuyu

Telefon1: 0212 274 76 70

Telefon2:

Fax: 0 212 273 08 83

Web: www.pozitiftercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hukuki tercüme, teknik tercüme, finansal tercüme alanlarında İngilizce, Rusça, Arapça başta olmak üzere yeminli çeviri hizmetleri | Gayrettepe-Zincirlikuyu-İstanbul


Ürün ve Hizmetler

Bir şirketin sunduğu hizmetlerin kalitesi ancak çalışanları kadar iyi olabilir. Pozitif Çeviri olarak temel amacımız müşterilerimizin kaliteli çeviri hizmeti taleplerini karşılamaktır. Bu nedenle, sadece kendi alanında uzman ve en az 5 yıl deneyimli profesyonel noter yeminli tercümanlarla ve editörlerle çalışırız.

Tecrübelerimizle oluşturduğumuz EN15038 standartlarına uygun çeviri prosedürümüzü her çevirimize standart olarak uygularız. Çeviri işlemleri sırasında; en az, bir çevirmen, bir kontrolör ve bir editör çalışır. Çeviri süreci, proje sorumlusu tarafından yürütülür.

Zamandan tasarruf sağlamak, maliyetleri düşürmek ve çevirilerinizin hem doğru hem de tutarlı olmalarını sağlamak için teknolojiden tam anlamıyla yararlanırız. Trados sistemi ile çevirilerde müşterilerimize zamandan yüzde 50’ye varan tasarruf sağlamaktayız. Müşteri tarafından belirlenmiş standartlara uygun, doğru ve bütünlük arz eden bir terminoloji kullanımı sağlamak amacıyla; yaygın ve uyumlu, çok dilli özel sözlükleri temel alırız.

#tercüme bürosu #yeminli tercüme #hukuki tercüme #finansal tercüme #teknik tercüme


Benzer Firmalar