Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » İSTANBUL Lastik ve kauçuk » güneysan fabrika malz.- medikal ve kauçuk mam. san. tic.

güneysan fabrika malz.- medikal ve kauçuk mam. san. tic.


Acıbadem Beyaz Leylaklı Sokak No:7/1A Kadıköy-İstanbul

Telefon1: 0216 546 01 21

Telefon2:

Fax: 0216 546 02 41

Web: www.guneysanayi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2010 Yılında Kurulmuş Olup Fabrika Malzemeleri-medikal Makina Parçaları Ve Kauçuk Mamulleri Alanında Teknik İmalat Ve Satış Alanlarında Hizmet Vermektedir. Cazip Fiyatlarımız , Kaliteli Ürünlerimiz , Zamanında Teslimatımız Ve Maksimum Düzeyde Müşteri Memnuniyeti İle Endüstriyel Alanda Bizde Söz Sahibi Olmayı Hedefliyoruz. Firmamız Teknik Kadrosu İle İlgili Alanlara Ait Bir Çok İmalatçı Firmaya Teknik Destek Ve Çözüm Seçenekleri Sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

KAUÇUK, LASTİK, VİTON, SİLİKON, NİTRİL, EPDM, CONTA, SİLİKON CONTA, KÖRÜK, VANTUZ, DİYAFRAM, O-RİNG, KOMPANSATÖR, KAPLİNH KAPLİN, YILDIZ KAPLİN, CENTAFLEKS, LİSTER KAPLİN, ALARKO KAPLİN, OMEGA KAPLİN, REGLAJ KAPLİN, JENERATÖR KAPLİN, TİTREŞİM TAKOZU, AMBAR KAPAK LASTİKLERİ, İMPEL LASTİKLERİ, ÇEKİCİ MERDANE LASTİKLERİ, DEMET BATİK AMBALAJ LASTİKLERİ, EŞANJÖR CONTALARI, PERDELİK PLASTİK LEVHALAR, AKUSTİK PİRAMİT SÜNGERLER, YAPRAK KAUÇUK LEVHALAR, VANA LASTİKLERİ, BETON BOŞALTMA LASTİKLERİ, SİBOPLU ŞİŞİRME LASTİKLERİ, FRENGİ TAPALARI, MEDİKAL KAUÇUKLAR, MEDİKAL TÜP CONTALARI, OTOKLAV CONTALARI, SİLİNDİRİK KAUÇUK TAKOZLAR.

#KAUÇUK,LASTİK #VİTON,SİLİKON #KAPLİN #KÖRÜK,VANTUZ #NİTRİL,EPDM,


Benzer Firmalar