MODÜLDUŞ DUŞ VE KÜVET KABİNLERİ


alınteri bulvarı no:198 ostim ankara

Telefon1: 0312 385 79 06

Telefon2: 0312 385 79 66

Fax: 0312 385 79 15

Web: www.moduldus.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

MODÜLDUŞ Duş ve Küvet Kabinleri

Firmamız 1997 yılında Duş ve Küvet Kabini üretimi amacı ile bir aile şirketi olarak kurulmuştur.
Merkezi ANKARA’da bulunan firmamız her geçen gün oluşturduğu yeni bayi ağı ve koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinerek her geçen gün büyümüş,İSTANBUL Anadolu yakasında ve Avrupa yakasında merkeze bağlı şubelerini faliyete geçirmiştir müşterilerimizin ve bayilerimizin istekleri doğrultusunda 2003 yılında BANAKS GURUP Ltd. Şti.’ni kurarak ihtayacımız olan akrilik küvet, duşteknesi ve jakuzi imalatına başlamıştır.

Şirketlerimiz markalaşmanın gereği olan MARKA TESCİL BELGELERİ (Duş kabini konusunuda) iki ayrı markayı tescil ettirmiş olup halen bu iki markayıda kullanmaktadır.
Ayrıca en iyisini yapabilmek amacını güderek geliştirmiş olduğumuz duş kabini profillerininin ENDÜSTİRİYEL TASARIM TESCİL BELGELERİNİ alarak taklitlerinin önüne geçmeye çalışmaktadır.Hali hazırda pazara yeni süreceğimiz duş kabini sisteminin ise FAYDALI MODEL(patent) alınmış olup en iyi hizmeti verebilmek amacı ve kalitemizi resmi tescili olan TÜRK STANDARLARI ENSTİTÜSÜ KALİTE UYGUNLUK BELGESİ ve TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ İMALATA YETERLİLİK BELGESİ’ni alarak kalitesini ispatlamıştır. MODÜLDUŞ markalı tüm ürünleri 3 YILLIK GARANTİ BELGESİ verilmiştir .


Ürün ve Hizmetler

duşakabin, duşakabin ankara, duşakabin imalat, duşteknesi
ostim duşakabin, çankaya duşakabin, çayyolu duşakabin, eryaman duşakabin, sincan duşakabin, etimesgut duşakabin, duşakabin imalatı ankara, ankara duşakabin imalatı duşakabin üreticisi, duşakabin tedarikcisi, duşakabin yedek parça, duşakabin tamirat, duşakabin modelleri, duşakabin fiyatları

#duşakabin ankara #duşakabin #duşakabin imalatı #duşakabin fiyat #duşakabin modelleri


Benzer Firmalar