Sackaynakpro


Fulya mah. Mehmetcik Cad. kozacık sok. no:27 daire:4 Şişli

Telefon1: 0212 266 80 57

Telefon2: 0533 625 05 29

Fax: 0212 266 80 57

Web: www.sackaynakpro.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Ukrayna

« Espace Micro »

Eşsiz, son teknoloji ve etkili Mikro saç kaynak metodu artık Türkiye`de.

Bu yeni metod ile artık sadece kadınlar değil erkekler de saç kaynak yaptırabilecekler ve bu sadece “Espace Micro” saç kaynak yöntemiyle mümkün.

Yeni kaynak teknolojisi ile artık saçlar tek tek bile kaynak yapılabilmektedirler. Bu, “Espace Micro” saç kaynak tekniğinin en büyük yeniliği.

Mikro kapsüller öylesine küçüktürler ki görünmez, fark edilemezler. Yakın mesafeden bakıldığında bile saçlarınızdaki mikro kapsülleri kimse göremez. Gün içinde ve uyurken maksimum rahatlık ve konfor sağlar.

Bu teknoloji dünyada tek. Çünkü kahkül, yan kısımlarda saç eklenebilen tek teknoloji.

İngiltere, İtalya, Almanya, İspanya gibi ülkelerde daha önce kullanılan saç kaynak teknikleri, saçlara zarar vermesi, saçların birbirine dolanması, uyurken saç derisine batıp rahatsız ve tahriş etmesi, büyük, görünür olması ve kullanım zorlukları gibi dezavantajlara sahiptiler.

Fakat gelişmiş Micro saç kaynak tekniği tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırıyor. Micro kapsüller kesinlikle saçlarınıza zarar vermezler. Çok küçük oldukları için saç derinize batıp rahatsız etmez ve dışarıdan bakıldıklarında hiçbir şekilde görünmezler.


Ürün ve Hizmetler

Mikro kapsüllerin boyutu 2mm x 1mm, silindirik şekildedir. Kaynak işlemi sırasında bu kapsüller şaç rengini kazanıp, yumuşak ve şeffaf olmaktadırlar.

Mikro kapsüller 100 % modernize edilmiş, sıcağa dayanıklı, sağlam ve şeffaf jeldir. Kapsüller yüksek sıcaklarda da sağlamlığını korur, ısı ile gevşemezler.

Dilediğiniz gibi denizde, havuzda yüzebilir, saunaya veya solaryuma gidebilirsiniz. Diğer saç kaynak teknolojilerinde saç sağlamlığı bu kadar yeterli seviyede değildir.

Bu metod sayesinde saçları 170 cm ye kadar uzatabilir, saçlarınızı daha yoğun hale getirebilir, kıvırcık form kazandırabilirsiniz. Ayrıca daha önce hasar görmüş olan saçlarınızı örtebilirsiniz. Mikro Saç Kaynak işlemi için, kendi saçlarınızın uzunluğunun 5cm`den fazla olması yeterlidir.

Üstelik bütün bunlar kısa bir sürede yapılabilmekte!

#mikro kaynak #saç kaynak #kaynak saç #keratin kaynak #zararsız kaynak


Benzer Firmalar