Anasayfa » Turizm » ANKARA Turizm » ÖZER TUR

ÖZER TUR


BASINEVLERİ MAH. BASIN CAD. 15.CAD.17.SK NO : 2/A-13 K.ÖREN

Telefon1: 3239302

Telefon2: 3239303

Fax: 3239006

Web: www.ozertur.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖZERTUR olarak 09/12/2002 tarihinde kurulmuş olup kurulduğu tarihten itibaren birçok resmi ve özel kurumların öğrenci ve personel servis taşımacılığını üstlenmiş olup bunları halen başarı ile sürdürmektedir. Ayrıca firmamız her türlü sosyal faaliyetler için talep üzerine araç tahsis etmektedir. Özer tur’a ait personel ve öğrenci taşımacılığı için çeşitli vasıflarda C plakalı Minibüs, Midibüs, Otobüs ve Binek araç olarak şirketimizin öz sermayesi 75 araçlı ve sözleşmeli 110 araçlı toplam 185 araçlık bir araç filosuna sahiptir.

Firmamız kalite sistemine önem vermiş ve TSE, UNI-EN-ISO-9001/00 ,ISO140001:2004 kalite hizmet belgelerine ve ISO 9001 : 2008 uluslar arası kalite sistem standartlarına uygun kalite yönetim sistem belgesine sahiptir.

Turizm alanında tur ve gezi organizasyonları için ise istenilen her türlü kriterlerde en son teknoloji donanımlı binek araç, minibüs, midibüs ve otobüslerle hizmet vermekteyiz.

Ankara gibi metropol bir şehirde Araç sayısının giderek artması, teknik altyapı yetersizliği, Trafik kurallarına uyulmama vb. nedenler ulaşımı yaşantımızın en büyük zorluklarından biri haline getirmiştir. Firmamız, EMNİYET, DÜRÜSTLÜK ve TİTİZLİK ilkeleri ile çalışarak Özel ve kamu kurumları, Holdingler, Şirketler, Fabrikaların personelini ve Okul öğrencilerini mesai kaybına uğratmadan sabah evinden işyerine veya okuluna, akşam mesai saati bitiminde; işyerinden veya okulundan alıp evlerine güvenli bir şekilde ulaştırmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI TRANSFER PERSONEL VE ÖĞRENCİ TAŞIMA ALANINDA UZMAN KADROSUYLA ÖZER TUR ÇALIŞMAKTA.

#personel taşıma #öğrenci taşıma #şehir içi transfer #şehirler arası taşıma #araç kiralama


Benzer Firmalar