BETAKOPİ


Cemal Gürsel Caddesi 48/C Kurtuluş Çankaya

Telefon1: (312) 435 82 85

Telefon2:

Fax: (312) 435 82 86

Web: www.betacopy.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

05.12.1985 tarihinde Ankara Kurtuluş`ta küçük bir fotokopi işyeri olarak hizmet vermeye başlayan Betacopy, sonraki yıllarda gelişimini sürdürmüş ve 1997 yılında şirketleşerek Betakopi Basım Yayın İnşaat Gıda İhracat İthalat Limited Şirketi ticari ünvanını almıştır. 2001 yılında yine Kurtuluş`ta kırtasiye şubesini faaliyete geçiren şirketimiz 2006 yılından itibaren geniş formatlı dijital makinelerle yüksek kalitede kopyalama hizmeti vermeye başlamıştır. Bugün yirmi yılı aşkın tecrübemiz ve alanında uzman personelimizle kırtasiye, kopyalama ve dizgi alanlarında sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Deneyimli kadromuz ile tez ve ödevlerinizi yazıyor, üniversitelere sunulacak tezlerinizi enstitünüzün tez yazım yönergesine uygun biçimde düzenliyor ve ciltliyoruz.
Proje ve geniş format siyah-beyaz baskı ihtiyaçlarınız için Xerox kalitesi ile dijital baskı yapıyor, dosyalamanız gereken proje çıktılarınızı katlama makinesiyle katlıyoruz.
İstediğiniz fotoğraf ve yazılarla tasarımını sizin yaptığınız tişört baskıları yapıyoruz. Fotoğraf gibi renkli baskı gerektiren ihtiyaçlarınız için polyester tişörtlere (süblimasyon mürekkepleri kullanarak) ve pamuklu tişörtlere (renkli çıktı kullanarak) baskı yapıyoruz. Yazı baskısı gerektiren ihtiyaçlarınız için ise kesici plotter kullanarak kestiğimiz flex (düz görünüm) ve flock (kadifemsi, tüylü görünüm) tekstil malzemeleri sayesinde 60 °C`ye dayanabilen baskılar yapıyoruz. Bu malzemelerle forma (logo, isim ve numara), çanta, branda gibi ürünlere de baskı yapabilmekteyiz.
Renkli & Siyah-Beyaz fotokopi çekimi ve bilgisayar çıktısı ihtiyaçlarınız için Konica-Minolta kalitesi ile dijital baskı yapıyoruz. Makine parkımızdaki profesyonel baskı makinelerimiz sayesinde dijital kopyalamada hız ve kaliteyi uygun fiyatlarla sunuyoruz.

#fotokopi #afiş poster #dijital kopyalama #tişört t-shirt #puzzle pazıl


Benzer Firmalar