Arçel Mekanik A.Ş.


30 Ağustos Cad. Fundalık Sok. Barış Apt. Kocasinan‎ Kayseri

Telefon1: 03522451474

Telefon2: 03522451475

Fax: 03522451484

Web: www.arcel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mekanik tesisatlar alanında 1975 yılından bu yana faaliyetini sürdüren Arçel İnsaat, Mekanik, Tesisat, Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi, uzman kadrosu ile kalitesinden ve ilkelerinden taviz vermeyen mühendislik ve taahhüt firmasıdır.  
.
Yurt dışında deneyimlerini pekiştiren şirket kurucularımız 1996 yılında ÇELEBI Ticaret ile hizmete başlamış, 2005 yılında ÖSAF ÇELEBI İnşaat ve Mühendislik Limited Şirketini kurarak Kayseri’de kurumsal faaliyetlerine hız vermiştir. 2006 yılına kadar Kayseri bölgesinde birçok inşaat ve mekanik işine imza atan ve deneyimli uzman kadrosunu yetiştiren şirket kurucularımız daha sonra Arçel İnşaat, Mekanik, Tesisat, Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini kurmuşlardır.
 


Ürün ve Hizmetler

Arçel İnşaat, Mekanik, Tesisat, Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, sıhhi tesisat, kalorifer tesisatı, doğalgaz tesisatı, merkezi ısıtma-soğutma tesisatı, havalandırma ve yangın tesisatı, basınçlı hava vb. tesisatların projelendirilmesi ve uygulaması alanında bugüne kadar çok sayıda başarıya imza atmıştır ve atmaya devam etmektedir. Arçel İnşaat, Mekanik, Tesisat, Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi müşteri memnuniyetinin kendine ilke edinerek, deneyim, bilgi birikimi ve profesyonel hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar