Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » DİYETİSTANBUL SAĞLIKLI BESLENME DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.

DİYETİSTANBUL SAĞLIKLI BESLENME DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.


Fahri Gizden Sokak No.10/6 Gayrettepe

Telefon1: 0212 347 89 30

Telefon2: 0212 347 89 31

Fax: 0212 347 89 31

Web: www.beslenmevediyet.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Beslenmenin uzmanı deneyimli diyetisyenler Diyetisyen Aysen Arıcan ve Diyetisyen Selma Önelge Gür, bireylerin diyetle ilgili soru ve gereksinimlerini karşılayacak farklı ve özgün çalışmalar yapıyorlar. Diyet konusunu, sağlıklı beslenmenin temel ilkeleri doğrultusunda hastanelerdeki uzun süreli deneyimleriyle birleştirerek ve diyetetik alanındaki gelişmeleri uluslararası düzeyde yakından takip ederek değerlendiren beslenmenin uzmanı diyetisyenler Diyetisyen Aysen Arıcan ve Diyetisyen Selma Önelge Gür, ideal kilo yönetimi konusunda özel projeler geliştiriyorlar.



Beslenmenin uzmanı diyetisyenler Diyetisyen Aysen Arıcan ve Diyetisyen Selma Önelge Gür, sağlıksız menülerin olduğu bir işyerinde işyeri hekiminin dikkatli takip ve kontrolü sonucunda bazı kalp damar hastalıkları gibi rahatsızlıkların artma eğilimi gösterdiği örneğini veriyorlar. Aynı örnekteki verilerden hareketle rahatsızlıkları artan kişilerin işyeri dışında da sağlıksız beslendiklerini ve kendilerine uygun bir diyet programlarının olmadığını gösterdiğini belirten beslenmenin uzmanı Diyetisyen Aysen Arıcan ve Diyetisyen Selma Önelge Gür, bu durumda öncelikle işyerindeki menülerin sağlıklı beslenme ve diyet ilkeleri doğrultusunda elden geçirilmesinin ve çalışanların sağlıklı beslenme ve diyet konusunda bilinçlendirilmesinin gerektiğini belirtiyorlar.


Ürün ve Hizmetler

Diyet, Diyetisyen, Beslenme, Beslenme Uzmanı, Diyet Uzmanı, Diyet Danışmanlığı, Basın Yayın, Menü Planlama, Sporcu Diyetisyenliği, Çocuk Diyetisyenliği


#diyetisyen, sağlıklı beslenme, #diyetistanbul mutfağı, diyet uzmanı, #diyetisyenler, diyetisyen istanbul, #sporcu beslenmesi, diyet yemek, #diyet danışmanlığı, hamile beslenmesi


Benzer Firmalar