Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Asansör » ASER ENDÜSTRİ MAKİNALARI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ

ASER ENDÜSTRİ MAKİNALARI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ


İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ METAL İŞ SANAYİ SİTESİ 18.SOKAK NO:25 İKİTELLİ/İSTANBUL/TÜRKİYE

Telefon1: 0 212 549 22 24

Telefon2: 0 212 549 22 25

Fax: 0 212 549 22 67

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ASER ENDÜSTRİ MAKİNALARI SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Faalliyetlerine 1992 yılında ASER ENDÜSTRİ MAKİNALARI SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. olarak başlamış olan firmamız, zamanla çeşitli dallara ve konuma uygun değişik ağırlıklarda vinç ve yük asansörlerine de kendi bünyesinde üretiminin kıvancını yaşamaktadır.

Konusunda eğitimli ve tecrübeli kadrosuyla birlikte, modern üretim teknikleriyle yurt içindeki kapsamlı servis hizmetleriyle kendisini geliştirmiş, 2000 yılı itibariyle ASER ENDÜSTRİ MAKİNALARI SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. olarak kendisini kanıtlamıştır.

Üretimlerini; deneyimlerine bilgi birikiminide katarak en uygun tasarım ve projelerde kalitesinden ödün vermeyerek müşterilerine sunmuştur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ASER ENDÜSTRİ MAKİNALARI SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. almış olduğu kalite belgeleri ile de kendini tüm müşterilerine ispat etmiş satış sonrası vermiş olduğu hizmetlerine taktirle karşılanmasının gururunu yaşıyor.

2001 yılında kendi imalatlarının dışında ürün ürün satış portföyünü genişletip vinç ve asansör yanısıra forklif, transpalet, istif makinaları zincirli calaskarlar trifor polyesterler ve çelik sapanla bütün kaldırma grup ekipmanlarını müşterilerinin kullanımına sunmuştur.

TSE, ISO 9001:2000, CE belgelerine sahip olan firmamız daha ekonomik ve kaliteli ürünleri imal edebilmek için AR-GE çalışmalarına hız vermiştir.

ASER ENDÜSTRİ MAKİNALARI SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. imalatlarında olması gereken kalite standartlarına uygunluğunu TSE belgesini almış olup Alman kalite belgesi TÜV alma çalışmaları hızla devam etmektedir. Ekonomik ve daha kaliteli imalat için ARGE departmanının da çalışmalarıyla beraber, doğru ticaret ilkesiyle üretimlerine devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


İthal Üniteler Monoray Yandan Askılı
Vinç Sistemleri Çift KirişliKreyn Vinçler

Portal Vinçler Hafif Kapasiteli Monoray
Köprü Vinçleri Standart Monoray Vinçler

Yere Sabit Pergel Vinç Yere Sabit Pergel Vinç
Konstrüksiyonu Yük Asansörleri
Kabin ve Kapıları

Yere Sabit Vinç Üniteleri Transpalet Polyester Sonsuz Halat ve
Yük Aparatları

İthal Üniteler Vahle
Enerji Sistemleri Kaldırma Makina Grubu Taşıma Üniteleri

#vinç #crane #pergel vinç #portal vinç #asansör


Benzer Firmalar