Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » ZONGULDAK Metal ve Yan Sanayi » Çağatay Metal Makina Inşaat Nakliyat San.tic.ltd.şti.

Çağatay Metal Makina Inşaat Nakliyat San.tic.ltd.şti.


Çetin Apatay Bulvarı Simge İşhanı Kat :5 No:42 Kdz.Ereğli

Telefon1: 3723120121

Telefon2: 3723120186

Fax: 3723120124

Web: www.cagataymetal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
2007`de Çağatay Metal San. Tic. Ltd. Şti. firmasıyla Demir Çelik Mamülleri ticareti ile başlayıp, Firmamız tarafından her türlü yassı mamül ürün satışı yapılmaktadır. Levha ürünlerimizde müşterinin isteği doğrultusunda paket ürünlerimiz itina ile kesilip paketlenmektedir. Firmamız, kaliteli ve sertifikalı malzeme seçimindeki titizliği, dürüst ticaret konusundaki hassasiyeti ve müşterilerimize her zaman en iyiyi en uygun fiyata malzemelerimizi sunmayı hedeflemektedir.
Hatasız iş üreten, Kaliteyi esas kılan, Müşteri memnuniyetini ilke edinen, değişen ihtiyaçlar doğrultusunda yatırımlar yaparak teknolojiyi yakından takip eden, çalışanları ve siz ortakları ile güvenilir, dosdoğru ve diğer insanlara zarar vermeden sağlıklı huzurlu, mutlu bir gelecek için.


Saygılarımızla


Ürün ve Hizmetler

ÜRÜN TİPİ VE KULLANIM ALANLARI

Kalın Levhalar
Slab olarak adlandırılan ve sıvı çeliğin, sürekli döküm yöntemiyle katılaştırılması sonucu meydana gelen, dikdörtgen kesitli yarı ürünün sıcak haddehanede, sıcak olarak haddelenmesi ile elde edilen ve kalınlıklar 12, 00 - 15, 00 mm aralığında değişen levha şeklindeki yassı çeliklerdir.
Genel konstruksiyon, gemi, basınçlı kap üretimi, tarım aletleri, otomotiv endüstrisi ve çeşitli boru imalatında kullanılırlar.

Sıcak Haddelenmiş Rulo ve Saclar
Slab olarak adlandırılan ve sıvı çeliğin, sürekli döküm yöntemiyle katılaştırılması sonucu meydana gelen, dikdörtgen kesitli yarı ürünün, sıcak haddehanede, sıcak olarak haddelenmesi ile elde edilen ve kalınlıkları 1, 50-20, 00 mm aralığında değişen rulo veya sac şeklindeki yassı çeliklerdir.
Genel konstruksiyon ve otomotiv edndüstrisi ile gemi, basınçlı kap, tarım araçları, boru ve LPG tüpü imalatında kullanılırlar.


Soğuk Haddelenmiş Rulo ve Saclar
Sıcak haddelenmiş yassı çeliklerin soğul haddehanede soğuk haddelenmesi sonucunda elde edilen ve kalınlıkları 0, 30-2, 00 mm aralığında değişen rulo veya sac şeklindeki yassı çeliklerdir.
Dayanıklı ev aletleri, büro, mefruşat ve mutfak eşyaları üretimi ile, genel konstrüksiyon ve otomotiv endüstrisinde kullanılırlar.


Galvanizli Rulo ve Saclar
Soğuk haddelenmiş yassı çeliklerin sıcak daldırma yöntemiyle çeşitli ağırlıklarda çinko kaplaması ile üretilen ve kalınlıkları 0, 30-2, 00 mm aralığında değişen rulo veya sac şeklindeki yassı çeliklerdir.
İnşaat, konstruksiyon, elektrikli ev aletleri vb. genel kullanım amaçlı ürünlerin yanı sıra beyaz eşya ve otomotiv endüstrisinde kullanılırlar.


Kalay/Krom Kaplı Rulo ve Saclar
Soğuk haddelenmiş yassı çeliğin elektroliz yöntemiyle çeşitli ağırlıklarda kalay ve krom kaplanması ile üretilen ve kalınlıkları 0, 20 - 0, 60 mm aralığında değişen rulo veya sac şeklindeki yassı çeliklerdir.
Konserve, salça, yağ, peynir, meşrubat, boya, kimyasal ve aerosol kutuları, meşrubat ve kavanoz kapakları, oyuncak ve kırtasiye gereçleri gibi birçok endüstriyel ürünün imalatında kullanılırlar.

#SAC #METAL #DEMİR #ÇELİK #ERDEMİR


Benzer Firmalar